Şimdi Ara

Modern Warfare 2 (Karakterler ve konu) Captain Price Emekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modern Warfare 2, Call of Duty 4'ün bitiminden birkaç yıl sonrası temel alınmıştır.Yüzbaşı Price emekli olmuş ve çavuş "Soap" MacTavish oynanılamayan bir karakter olacak ve Özel Hava Kuvvetleri (SAS)'nde yüzbaşılığa terfi etmiştir.MacTavish Güç 141 Görevi (Task Force 141) adı altında seçkin, birçok ulustan kişilerin yer aldığı bir komando birliğine, yeniden güç kazanan Rus Ultranationalist (Irkçı) örgütüne karşı saldırıya geçmek için başkanlık eder.Rus Örgütü'ne artık Imran Zakhaev'in aynı onun gibi milliyetçilik tutkulara sahip eski yardımcısı Vladimir Makarov tarafından başkanlık edilmektedir. Makarov Zakhaev'in ölümünü sebep göstererek destek toplamaktadır, bu yıllarda Rusya'da güçlü bir üs kurmuştur. Makarov'un hareketine karşı olarak da, onu durdurmak için Task Force 141 adında bir birlik oluşturulmuştur.Oyun bu birliğin bir üyesi olan Sgt. Gary "Roach" Sanderson'un kimliğini üstlenecektir.Görevlerin geçtiği alanlar Rusya'nın dağları, Afganistan'da bir çöl ve Brazilya'nın Rio de Janeiro eyaleti olarak belirtilmiştir.

Bu olay dizgisinde captain price yok emekli olmuş

Alıntı : Wikipedi

Ayrıntılı Bilgiye Burdan Ulaşabilirsiniz... Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayk-er -- 26 Ağustos 2009; 11:41:03 >

• oyunu bitireli uzun zaman oldu captain price sırtımızda taşıdığımız değil dimi oysa emekli olsun o bölümü zorda bitirene kadar canım çıkmıştı neyse emin değilim onun olduğundan günahını almayayım inşallah kısa olmaz ya cod 4 ve cod 5 kısaydı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

oyunu bitireli uzun zaman oldu captain price sırtımızda taşıdığımız değil dimi oysa emekli olsun o bölümü zorda bitirene kadar canım çıkmıştı neyse emin değilim onun olduğundan günahını almayayım inşallah kısa olmaz ya cod 4 ve cod 5 kısaydı bence

Sırtında taşıdığın price dan yaşlı 15 yıl öncesinin macmilan'ı
  • peki biz kimiz cod 4 teki aynı adammiyiz en sonunda ölmedik dimi bizi heliye çekerlerken yoksa başkasınımı oynıyacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

peki biz kimiz cod 4 teki aynı adammiyiz en sonunda ölmedik dimi bizi heliye çekerlerken yoksa başkasınımı oynıyacaz

Biz soap mactavish idik ama bu adam yüzbaşılığa yani masabaşına terfi etti biz şimdi sg. gary adlı karakteri yönlendireceğiz
  • ama mw2 de karlı bölümde birlikte olduğumuz adam mactavish deilmiydi bi saniye tekrar bakiyim

edit : evet oymuş o zmn modern warfare 1 de oynadiğimiz herifle mw 2 de yan yana oyniyacaz demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 26 Ağustos 2009; 12:24:15 >
  • quote:

peki biz kimiz cod 4 teki aynı adammiyiz en sonunda ölmedik dimi bizi heliye çekerlerken yoksa başkasınımı oynıyacaz

sg. gary olacağız bu sefer oynadığımız adam terfi edince çekemediler bizi rütbemizi düşürdüler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

quote:

sg. gary olacağız bu sefer oynadığımız adam terfi edince çekemediler bizi rütbemizi düşürdüler

Tabi sonunda az kalsın ölecektik korkmuş olmalıki ben yöneticem diyor bu sefer

• süper yaaa
  • quote:

ama mw2 de karlı bölümde birlikte olduğumuz adam mactavish deilmiydi bi saniye tekrar bakiyim

edit : evet oymuş o zmn modern warfare 1 de oynadiğimiz herifle mw 2 de yan yana oyniyacaz demekki

Olabilir oyunda yok demedim sadece bize başkanlık edicek yani yanımızda da bazı bölümler olabilir tahminim
  • Cpt.Price arada bir gözükse gene yeterdi bea
    Birde oyunda sadece Rusya dağlarında Afgan Çöllerinde ve Brezilyada bulunmamız da üzücü keşke daha çok yerde savassaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Cpt.Price arada bir gözükse gene yeterdi bea
    Birde oyunda sadece Rusya dağlarında Afgan Çöllerinde ve Brezilyada bulunmamız da üzücü keşke daha çok yerde savassaydık

Aksi ekibi olan cod un sürpriz yapması şaşırtıcı değil ama bi karakteri baya gönüllere sevdirip sonra emekli diye geçiştirmeleri kötü oldu

• Resmi açıklama olmadığı için takmıyorum. Resmiyse takarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Resmi açıklama olmadığı için takmıyorum. Resmiyse takarım.

Wikipedia doğrulanmayan içerik girmeyiniz deyince büyük ihtimal doğru diye açtım konuyu ama dediğin gibi resmi değil
  • senaryo bence biraz zayıf kalmış.Sadece Sas'larla görev yapmak şahsen benş sıkar
  • Oyunu dün bitirdim sarıyor fakat kısa :S Bunuda dört gözle bekliyorum..Bu arada görev falan eklicek yama patch falan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 27 Ağustos 2009; 11:15:58 >
  • quote:

yuh aşık olmuşsunuz herife resmen ya
  • quote:

quote:

Abart kanka. Herif Cod serisi boyunca komutanımız, biz Cpt.Price ile beraber savasdığımız için devam etmesini istiyorum o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 16 Nisan 2013; 19:06:47 >

• ya dalgasına diyorum kızma
  • quote:

quote:

quote:

Aşık fln olmadım saçmalamayın siz ne saçmalıyorsunuz ki O kadarda değil ama Cod serisi boyunca biz Cpt.Price ile beraber savasdığımız için devam etmesini istiyorum o kadar

Evet cod 2 de asker durun ateş etmeyin diyor ama bi asker onları öldüreceğimiz emredildi diyor ve captain price bu bir emirdir asker ateş yok diyor fena haşlıyor adamı sonra cod 4 te stand by stand by ka boom deyişi kulaklarımdan gitmiyor şimdi bu adamsız olmucak gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.