selam gençler bugün cod modern warfare 2 yi kurdum bayağı uzun sürdü ama sonunda oyunu açmayı becerdim oyuna girdikten 5-10 saniye sonra da şu hatayla karşılaştım
bulabildiğim tüm çözümler de ya rusça, ya ispanyolca ya da çince-japonca arkadaş anlamadım ki bu sorun bi tek bende mi daha önce karşılaşan veya çözebilen varsa bi cevap yazabilirse çok makbule geçer
ee yok mu arkadaş şu işi bir bilen
Sanki yüklereken bir hatayla karşılaşmış gibi dosya eksik sanırım yeniden kurmayı denedin mi?
yüklerken sorun yok zaten dvd nin içide de kurulmuş hali vardı direk pc ye kopyalayıp oyunu açtım yani bir kaç saniye sonra bu hata geliyor ve oyun gidiyor neyse arkadaş sağol ilgilendiğin için. bir sen ilgilendin zaten :) yenisini buluruz artık ne yapalım :)
silah imaj dosyası yüklenemiyor,sürekli aynı hatayı alıyorsan tekrar kurman gerekecek,yine aynı hatayı alırsan yüklediğin dvd hatalıdır,kurulumda hata vermemesi dosyanın sorunsuz olduğu anlamına gelmez
çok teşekkür ederim son bi kez bir daha kurayım dedim ve bu sefer oldu rarları c ye kopyalayıp o rarları d ye açınca hata veriyo aynı sürücü içinde yapınca bir hata vermedi