Konuyu uzun tutmak istemiyorum direkt olarak netleri cebime koyup geçmek istiyorum direkt bu konuları çalışsam sizce olur mu? Önceki konulardan bir şey bilmeme gerek var mı ? |
MODERN FİZİK NEREDEN ÇALIŞILIR ?

MODERN FİZİK NEREDEN ÇALIŞILIR ?
(En Son Oy Tarihi: 2.6.2021)
-
-
fiziklebaris eksikti biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fizikinfino mu ne böyle bir kanal gördüm yt de kadın iyi anlatıyor bence buradan dinledim ben geçen gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modern fizikten ayrıntı sorabiliyorlar bence yinede konuya üstün körü çalışsanız da bir meb kitabına göz gezdirin sonrasında
-
soru çözerken sıkınıtı yaşadınız mı hocam ? Bilgi eksikliği vs.
-
Aç özcan aykın'dan dinle. Bu da sana hediyem olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vipfizik goat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vip fizik > esş > all
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben fb nin yeni kampı+ benim hocamdakileri izleyeceğim
-
hocam modern fiziği bitirmek için ekstra bir bilgi bilmem lazım mı diğer konulardan ? Birde atom modellerini es geçmeyi düşünüyorum.
-
vip fizik çok iyi anlatmış meb den almış zaten önemli yerleri çok yeterli bir anlatım var
bitirmek için ekstra bir bilgi bilmem lazım mı diğer konulardan ? Birde atom modellerini es geçmeyi düşünüyorum.
-
atom modellerini sakın es geçme kimya da da çıkabilir diğer konulardan bilmen gereken bir şey yok hocam modern fizik için
kimya biraz. atom modelleri işin kolay kısmı bence atlama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vip fizik modern fiziği her ayrıntısına kadar anlatmış soru çözüm videolarını da izle
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBsoru çözerken sıkınıtı yaşadınız mı hocam ? Bilgi eksikliği vs.
bir sıkıntı yaşamadım 345’in başlangıç ve karma testlerini rahatlıkla çözdüm
Kesinlikle harika
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X