Şimdi Ara

modemin ip sini nasıl değiştirebilirim (192.168.1.1 olanını) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
31.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • firewall kullan stealt mode browsingi active et.Pc adından yakalıyorlardır seni.
  • Neden sorunuzu dolandırarak soruyorsunuz ki o zaman?

Sunucunuzu kiraladığınız yere sormanız daha iyi olacaktır. Hem nasıl yapıldığını bilmiyorum. Hem de tahmin ediyorum ki bu ip adresini banlamak için onlarca yöntem var. Bu yöntemlerden en iyisini sunucuyu aldığınız kişi biliyordur.
  • sunucu bedava , belki duymuşsundur kaillara oyun serverı
  • sunucu yabancı mı? O zaman ip bloğunu banlamış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

sunucu yabancı mı? O zaman ip bloğunu banlamış olabilir.

ip bloğu nasıl banlanıyo örnek 78.162 ile başlayan ip ?
  • http://www.flumps.org/ip/c/212/212_14.html

yukarıdaki sayfayı incele, birşeyler çağrıştıracaktır sende.
  • proxy kulanmak çözüyormu bu işi?
  • cozer. tabi proxy hizmetini aldin serverin ipside bloklanmadiysa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

proxy kulanmak çözüyormu bu işi?

proxy çözüyo ama servera proxy kullanarak giremiyorum
  • arkadaşım öncelikle şunu söyliyim oyun serverindan yediğin banın 192.168.1.1 le uzaktan yakından alakası yok.Bunu diğer arkadaşlarda söylemişler zaten.bende bi oyun serverindan ban yedim bikaç ay önce ve bu banı bi program kullanarak aşmayı başardım.Şimdi adını sorcaksın tabi :) programın adı "pb downforce" en bilinen oyun serverina girdim bu programla banı aşarak..Fakat başka bi zaman başka bi serverda ban yediğimde bu program o serverda işe yaramadı.Sanıyorum ki banlama şekilleri değişik...Yani kesinlikle bu programla banı aşarsın diyemiyorum fakat bu programı bi dene bakalm derdine çare olacak mı?
    Ayrıca duyduğum kadarıyla serverlar nickle yada ip yi banlamakla uğraşmıyor,direk harddisk in bi şekilde seri numarısını (yada harddiski nasıl tanıyıp banlıyolarsa bilmiyorum) banlıyorlarmış...Onun için boşu boşuna ip değiştirip bir daha girmeyi denemeyin :)) Zira bu programı kullanarak banı aştığım serverda bu programı kullanmadan önce ben de ip ve nick değiştirmeyi denemiştim fakat olmamıştı...
    son olarakta şunu söyliyim ben de bu programı kullandım fakat pek tekin gelmedi program bana .. Yani pc nde yada net bağlantında bu programı kullandıktan sonra bi sorun çıkarsa karışmam :))

• eyvallah bi deneyelim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.