Şimdi Ara

Modemin Antenini Değiştirmek İşe Yaramadı Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinden 2.4GHZ 20 DBI yazan 2 adet anten sipariş verdim.Antenler geldi orjinal antenin abartısız iki katı uzun ve kalın.Zerre kadar çekim gücünü artırmadı.Ben bekliyordum ki 3 diş çeken yerden full çekecek.
    Kullanıp memnun olan anten tavsiye edecek var mı?
    Modeme takılan anten tavsiyesi lazım usb antenlerle ilgilenmiyorum.

Modem Airties Air5442

• O dediğin çok farketmez modemin çıkış gücüyle alakalı.
  • birol28 B kullanıcısına yanıt
    130 cm kablosuyla verim kaybı yaşıyor onun yerine Tp-Link ANT2408CL bu daha mantıklı
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Gerçek bi 15dbi antenin uzunluğu aşağıdaki fotoğraf kadar olduğunu düşünürsek sizin çinden aldığınız ürünün 20dbi olmadığını anlayaacaksınız :) Keşke biraz antenleri araştırsaydınız

Modemin Antenini Değiştirmek İşe Yaramadı Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrQressive -- 23 Ocak 2015; 12:33:08 >
  • Arkadaşlar en kısa ve en uygun nasıl çözüm bulurum yaklaşık 40 metreden sadece 1 duvar var arada,çekim gücünü artırmam lazım.şuan 2 modem birbirine bağlı kullanıyorum.1. modem 10 mbt görürken 2. modem 2 mbt görüyor.Verici airties 205 alıcı airties 5442....tam terside denedim.
    2 tane Tp-Link ANT2408CL :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

2 tane Tp-Link ANT2408CL :)

Denediniz mi hocam bunu?
  • panel anten kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet bunlar en iyisi o derece soyleym ben verim aldım Tp link 841hp ye taktım yan komsum benim modemim odamda 2 diş cekiyo seninki full cekio diyor bana :D
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=CldjN4mkXB8
    Uzak mesafede fark eder anten gücü yani 1. duvarda ikiside aynı cekebılır ama 2. duvarda farkı gorursun :)

Edit: Zaten sinyal gücünden cok alıs veris onemli senin için yani DATA RATE ler senin antenlerinle 65 mbps ile baglanacaksa bunlarla 72mbps ile baglanır ornegın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 24 Ocak 2015; 14:31:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.