Merhaba Arkadaşlar.BEnim modemim Asus AAM6030BI .Şu anki özellikleri şunlar... Software Versions Gateway 3.6.0C_1S00 ATM Driver 4.05.03.00 DSL HAL 3.02.04.00 DSL Datapump 3.02.06.00 Annex A SAR HAL 01.07.02 PDSP Firmware 0.49 Boot Loader 1.2.1.5
Firmware güncellemek bazen donanımlara ek özellikler kazandırmakta, bazen ender rastlanan sorunlar giderilmektedir. Örneğin birkaç yıllık bir BIOS, güncellemeyle yeni bir donanım teknolojisini tanıyacak hale gelebilmekte, bir DVD kaydedici yeni ve daha hızlı boş disklere kayıt yapabilme özelliğine kavuşabilmektedir. Ya da, üretim aşamasında fark edilmeyen, ama kullanıcı tecrübeleriyle öğrenilen disk yazma sorunları giderilebilmektedir.
Fakat tüm bu gelişmeler her donanım ürünü için değildir. Öncelikle her donanım firmware güncelleme imkanı sunmaz. Bu imkana sahip donanım tiplerinin de sadece bazı üreticiler tarafından üretilen ürünleri yeni firmwarelere kavuşur. Son olarak, 'firmware'in getireceği fayda da üründen ürüne değişir. Sözkonusu donanım ürünlerinizin marka ve modelini not edip üretici sitesindeki download ve destek bölümlerine başvurabilir ya da Internet'te ürününüzün modelini ve firmware kelimesini aratabilirsiniz
aynı modemden bendede var versiyonu şu anda 3.6.0C_3A00. hatırladığım kadarı ile yıllar önce kendim güncellemiştim. (çok net hatırlamıyorum)
sanırım bağlantı sihirbazı vs gibi bir iki özellik eklenmişti.