Şimdi Ara

Modemime Bağlı Olan Bilgisayarlar (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz TP Link TD-W8151N modeme sahibim. Evden internete 2 bilgisayar olarak bağlanıyoruz ve modemin şifresi var. Geçenlerde modeme bağlı başka bilgisayar isimleri gördüm ve şüphelendim bunun üzerine Mac Adresi Filtresi nden bizim evdeki iki bilgisayarın mac adreslerini yazıp sadece bu bilgisayarların internete girebilmesini ayarladım ama hala başka bilgisayar isimleri görüyorum BUKET PC, ÇETİN PC vs. İnternetime bağlılar mı, bağlanmaya mı çalışıyorlar yoksa şifreyi mi çözdüler? Bana bir yardımcı olun lütfen.

Mac 1 ve 2 de biligsayarlarımızın mac adresleri yazılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AiSrouS -- 23 Ekim 2012; 21:39:27 >

• Kablosuz istemci listesi (wireless clients) adında ya da benzeri bir yer var modem arayüzünde. Oraya bakar mısın önce bir?

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kablosuz istemci listesi (wireless clients) adında ya da benzeri bir yer var modem arayüzünde. Oraya bakar mısın önce bir?

her yere baktım bulamadım öyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AiSrouS -- 24 Ekim 2012; 1:39:50 >

Orijinalden alıntı: AiSrouS

quote:

Kablosuz istemci listesi (wireless clients) adında ya da benzeri bir yer var modem arayüzünde. Oraya bakar mısın önce bir?

Mutlaka vardır. Modem arayüzünün demo sayfası bulup söylerdim. Kablosuz veya Güvenlik bölümlerine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: AiSrouS

quote:

Mutlaka vardır. Modem arayüzünün demo sayfası bulup söylerdim. Kablosuz veya Güvenlik bölümlerine bak.

Malesef bulamıyorum .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.