Şimdi Ara

Modemi kablolu oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun türkcell süperonlinedan fiber internet bağlattım.hersey normal fakat laptoptan giriyorum oyuzden neden se beim modemi kablosuz olarak görüyor modemin kablosundan girimek istiyorum bende birde vınn vardı ki galıba onu yerel olarak goruyor benim modemi kablosuz ag olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim bikere kendi çabalarımla denedim azkalsın internetin ağzına sıçıyodum :D neyse birde internete kablolu ile kablosuz girmemin arasında ping (veya lag diyeyim) açısından farklılık olabilir mi modem Pcnın dibinde duruyor yanı ama hava ile iletimle kablo ile iletim arasında performans değişikliği oluyomu?teşşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pdak

Arkadaşlar oncelikle merhabalar ;
    Bugun türkcell süperonlinedan fiber internet bağlattım.hersey normal fakat laptoptan giriyorum oyuzden neden se beim modemi kablosuz olarak görüyor modemin kablosundan girimek istiyorum bende birde vınn vardı ki galıba onu yerel olarak goruyor benim modemi kablosuz ag olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim bikere kendi çabalarımla denedim azkalsın internetin ağzına sıçıyodum :D neyse birde internete kablolu ile kablosuz girmemin arasında ping (veya lag diyeyim) açısından farklılık olabilir mi modem Pcnın dibinde duruyor yanı ama hava ile iletimle kablo ile iletim arasında performans değişikliği oluyomu?teşşekkürler

Bagdastirici ayarlarini degistirin kismindan yerel ag baglantisi yazar vini baglayin hangisi aktif olursa onu silin
    Sonra vinin yazilimini kaldirin
    Sonuçları yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• silin derken devre dısı bırakmak mı?
  • kabloyu algılamıyo olabilir mi acaba?normalde olası lazım değilmi kabloyu takınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.