Bildirim
modemi boyadım nasıl olmuş:D(ışıklandırma eklenecek)fikirlerrr...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uvye fln boyasaydın keske ama guzel olmus buda elıne saglık _____________________________ aM2+
AMD x2 6400+ 3.2Ghz@3.6Ghz || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W
-
Guzel olmus hocam sıyah yakısmıs _____________________________ | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |
Nissan Skyline R34 GTR V-Spec II Nur -
valla burda imkanlar ksıtlı anca bu byayı bulabildim uv da bulurdum fakat biraz pahallı olurdu _____________________________ www.karstanlezzetler.com -
quote:
Orjinalden alıntı: zek36
valla burda imkanlar ksıtlı anca bu byayı bulabildim uv da bulurdum fakat biraz pahallı olurdu
uv olsa ışık lazım vs vs sen uğraşıp yapmışsın emeğine sağlık_____________________________ -
ALLAH razı olsun _____________________________ www.karstanlezzetler.com -
Eline sağlık güzel olmuş. _____________________________ -
Eskisinden daha iyi olmuş tebrikler _____________________________ -
Bende modemı karbon kapladım guzel oldu _____________________________ | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |
karbon aklıma geldi ama burda karbon da yok:D _____________________________ www.karstanlezzetler.com -
Güzel.. Bende uv boya ile boyamayı düşünüyorum nası olur acaba _____________________________ -
aslında ışıklandırmada yapacam ama nasıl yapsam diye düşünüyom _____________________________ www.karstanlezzetler.com -
ben de düşündüm de neresine yapıcam? sonra aklıma geldi data adsl pwr falan gösterge ışıklarını değiştirebilirin
_____________________________ -
aslında adsl power ışıklarını 2 ye çıkarsam bide mavi parlak led yapsam güsel olur _____________________________ www.karstanlezzetler.com -
güzel olmuş _____________________________ -
gerçekten karanlıkta çok süper durur mavi yeşil yap _____________________________ -
aynı modemden var ama boyamak aklıma gelmezdi iyi çalışma _____________________________ -
teşekkürler arkadaşlar
şimdi led bağlicam yine fikirlerinize ihtiyacım var modemi kullananlar bilirler ortada bulunan tx ve rx ışıkları downloadda sürekli yanıp sönerler ben o ledlere bağlayacağım kablolar ile aynıışıkları modemin etrafına dağıtıcam download süresince ışıklar yanıp sönünce etraf ışıl ışıl olucak
ama bi ürüz var burda led mavi parlak 1 lira o işin kötü yanı işte ama fikirlerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiOzl -- 21 Ağustos 2008; 23:20:15 >_____________________________ www.karstanlezzetler.com
-
Desene fatura kabarık gelcek _____________________________ | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |
quote:
Orjinalden alıntı: karadenizly
Desene fatura kabarık gelcek
aslında normal klasik ledler var mavi yeşil parlak olmayanından 25-50 ykr arası ama oda güsel durmaz gibi.
burdaki ledlerden var ucuz olanı parlak olanı 1 lira renkliler 25-50 ykr arası
_____________________________ www.karstanlezzetler.com
Benzer içerikler
- ev tipi jeneratör tavsiye
- elektrikli termosifon sıcak su gelmiyor
- led avize bozulursa ne olur
- klima kumandası ekran gitti
- sigortayı kaldırıyorum tekrar atıyor
- dji mavic 4 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X