Şimdi Ara

Modemi 2 ye bolmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar. ttnet ten aldigim TP-LINK TD864W modemi kullaniyorum. Evde modeme 2 bilgisayar baglaniyor. Ben kendi bilgisayarimdan online oyunlar oynarken diger bilgisayardan internete baglanildiginda bende ping artiyor. Bunu modemi 2 ye bolmek gibi bir olay yaparak cozmek mumkunmu yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler iyi aksamlar arkadaslar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isterse 10 modem olsun sonuçta hepsi tek bir hata bağlı oluyor.interneti kablosuz olarak alıyorsan ping'de az da olsa yükselme olur.interneti başkasıyla paylaşıyorsan (komşularla vs.) ping artar.eğer bunlarla ilgili bir sorun yoksa hat değerlerin kötüdür büyük ihtimal.türktelekomu arayıp arazı kaydı bırakırsan 48 saat içinden evine gelip hat değerlerini düzeltirler.konudan bir uzak olacak ama gereksiz yere akk yi filan geçiyorsan başkalarının da interneti senden izinsiz girdiğini düşünüyorsan mac filteri koyarak modemi sınırlayıp senden başka kimselerin modemine girmesine engel olabilirsin.bina hattından çektiğin kablonun miladı dolmuştur onuda cat5 kablo alıp ile değiştirerek düzeltebilirsin.cat 6 da olur aradaki fark ise dayanıklılık alakalıdır.benim yazacaklarım bu kadar, iyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redhk R kullanıcısına yanıt
    Cevabin icin tesekkurler. Oyuna birgun giriyorum 15 civari ping gayet hos guzel ertesi gun giriyorum 30. baska bi vun 20. Surekli bir orantisizlik var. Acikcasi tam olarak sormak istedigim suydu;
    Simdi apartmana gelen kabloda 1 tane sanirim (cok anladigim bir konu degil) onu portlarla bolerek evlere dagitiyorlar. Bizde evden bir port acma olayarina falan girerek ornegin 8mbit lik bir modemi 4-4mbit olarak ikiye bolup bolemiyecegimizi merak etmistim. Yanlis hatirlamiyirsam superonline kullanan bir arkadasim teknik destekden aldigi bir ip ile 2 farkli bilgisayardam ayni modeme farkli farkli baglanabiliyordu. Tabi bu soylediklerimden emin gozukup bilmislik taslamak istemem tamamen amator olarak soruyorum. Cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taj

Cevabin icin tesekkurler. Oyuna birgun giriyorum 15 civari ping gayet hos guzel ertesi gun giriyorum 30. baska bi vun 20. Surekli bir orantisizlik var. Acikcasi tam olarak sormak istedigim suydu;
    Simdi apartmana gelen kabloda 1 tane sanirim (cok anladigim bir konu degil) onu portlarla bolerek evlere dagitiyorlar. Bizde evden bir port acma olayarina falan girerek ornegin 8mbit lik bir modemi 4-4mbit olarak ikiye bolup bolemiyecegimizi merak etmistim. Yanlis hatirlamiyirsam superonline kullanan bir arkadasim teknik destekden aldigi bir ip ile 2 farkli bilgisayardam ayni modeme farkli farkli baglanabiliyordu. Tabi bu soylediklerimden emin gozukup bilmislik taslamak istemem tamamen amator olarak soruyorum. Cok tesekkurler

su bahsettigin 4-4 bolme olayini musteri hizmetlerinden rahatca ogrenebilirsin.yalniz bu 4-4 mb durumunu ben cok sevdim eger dsmartta boyle bir sey varsa bende yaptiricam.ayrica ornek verdin heralde ama ping degerlerin oyun 15 ile 30 arasinda ise gayet iyi bir degerlere sahipsin.iyi aksamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.