Bildirim
Modeme Firmware yuklicem ama nerden?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.mercury-pc.com/downloads.php
bir surucuyu guncelle derim
yukaridaki adreste suruculer var mercury icin ama firmare goremedim dikkatli bakmadim belki. uygun olan
secenekleri isaretledikten sonra surucu doysyasina yonlendiriliyorsun. Belki dikkatli bakarsan frimware i de bulabilirsin. -
Oraya bende geldim ancak Firmware kısmı olmadıgından bişi yapamıyorum bu arada 4 port modem kullanıyorum yani driver kullanmıyorum :( -
allalaa ya nası oluoki durup dururken bnce firmware ile ilgisi yok birden olmamalı cunku bu sorun -
sadece modemi deistirdim yani eski kullanıcısıda aynı problemi yasıyomus onun için problem tamamen modemden kaynaklanıyo ama nasıl cozucem bilmiyorum sadece aklıma firmware update geliyo yanlısmıyım sizce??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X