Şimdi Ara

Modeme Fan Taktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben aylardan beri kapatmıyorum modemimi zira modemler bunun için tasarlanmış zaten fana gerek olacağını sanmıyorum ha takmanın zararı olur mu olmaz elbette ama modemlerin özelliği de zaten bu uzun süre açık kalması ve ısındığında birşey olmaması diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

valla ben aylardan beri kapatmıyorum modemimi zira modemler bunun için tasarlanmış zaten fana gerek olacağını sanmıyorum ha takmanın zararı olur mu olmaz elbette ama modemlerin özelliği de zaten bu uzun süre açık kalması ve ısındığında birşey olmaması diye biliyorum

ben de aylardır kapatmıyorum şu ana kadar bişey olmadı
  • Hiçbişey olmaz tabiki.Faydası olur da zararı niye olsun.Benim modem de aylardır açık ve ben de fan taktım.Süper oluyo.Modem kendine geldi yani.,herkese tavsiye ederim.
  • Bende öyle yapmayı düşünüyorum...
    Çok ısınıyor yav..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

fan sıradan bi fan...Altına 4 köşeden yüksek durması ve altında hava akımı oluşturması için vida başlıkları gibi bişeyler taktım ve modemin üstüne koydum, kablosunu kesip 2 ucundan birini nokia şarj aletinin içine diğerini çevresine sarıp çalıştırdım çok da güzel oldu :) kasaya bağlayamam hiç kabloyu iki saat hem kısa oluodu öyle, fazla şarj aleti varsa tavsiye edilir...Bu arada resim net diil yeni çektim öyle kabul edin onuda artık

Modeme Fan Taktım

baba sarj aletleri kaç volt elektrik verio.attırmayalım sigortayı?

• Bişey olmaz sigortalara.Şarj aletindeki voltaj fana gerekenden az zaten.Ben fan kontrolcuye taktım ve o da extra bir PSUya bağlı.Benimkide güsel oldu ama resim sonra inşallah
  • baba zalman takin -10 derecede calissin modeminiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Orjinalden alıntı: alizee

benimde modem ısınıyo bende takayım bari ama ısınmasının sakıncası olmaz bence toksa adamlar fan takardı

ya 10 saat bırakırsan ısınamadan bişey olmazda adamlar o modemleri tasarlarken bizim gibi hayvanların 1 - 2 hafta aralıksız download yapcaını tahmin etmemiştir

Oyy oyy öleyim ben sen niye 1-2 hafta download yapıyorsun yaa bende diyorum türkiyede hatlar niye yavaş hayvan gibi asılıyorsun hatlara yavaşlıyor işte.

• harika fikirler çıkıyo sizden demek ki istedinmi insan neler yapıyo ya
    yalnız o fanların daha etkili olması için modem de bir delik falan olsa süper olur ya
  • Bende modemi dik tutuyorum hiç ısınmıyor ee biraz ısınıyorda o da olur ama abartı bi ısınma sorunu yok...Birde dik tutun modemi...
  • O kadar zor bulunacak bir fikir değil.Soğutma konusu çok kapsamlı bir konu.Sen benim laptopa yaptığım sistemi görsen......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALP3R

sakın ters takmayın içe doğru üfelerse bütün tozlar modemin içine dolar dışa doğru üflesinki sıcaklığı atsın dışarı... benim arkadaş ters takmı 1 haftada modemin içi dolmuş tık....

ters de bağlasan füzde bağlasan sonucunda havayı dışardan emecek. yani fan havayı içten dışarı verse sağdaki soltaki delikten toz girer. Bende de Zoom X4 var. ısınıyor ama bir problemle karşılaşmadım. Bence bu fan işi gereksiz. Ayrıca yukarıda ki Fujitsu modem yada herneyse yalan ya da mod. Koskoca Fujitsu alet yapacak üstüne de 80mm kasa fanı takacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 22 Mayıs 2005, 22:39:45 >

• ben modeme fan takmadım yan koydum hiç ısınmıyor.

Modeme Fan Taktım
  • çok güzel yapmışsınız tebrikler!! modemin performansını etkiler gerçekten ısı!! bende takmayı düşünüyorum!!
  • Tabi efendim herkes takmalı(olips reklamı gibi oldu)
  • Yane kardesimin okulunda Linksys Modem war Tum Okulda 2 tane war ilkokul lise cart curt Hepsi 2 modeme yuklenıor Server odasında Modemlere bir sey olmuyor Elekrıtırk kesıntıs de olmaz orada sız nelerleugrasıonuz ya yakında Kurubuz a da gecersınızı Modem Benchmarklarınızı bı alın da gorelım

Cisco da O kadar muhendıs Lınksys ın ısındıgını anlamamıs bızım akıllı arkadaslar Anladı ee tabı turkıye sartlarına uygun sıcaklık degıl kı...

Modemın performansını ısı nasıl etkıler ya ben hıc OC yapan bır makınanın ıcındekı Modemınısogutmak amaclı bır fan takan gormedım kı sız dısarıda oda sıcaklıgı ıcınde duran 30 40 derece arasındakı modemı sogutuyorsunuz. ilgincsiniz...
  • zoom x3 car biraz sıcak ama 7/24 açık bişi olmadı olmazda ...

fan a falan gerek olsaydı firma zaten koyardı.
  • lüzumsuz bi iş bence hiç gerek yok boşa gürültü yapar hepsi o
  • benim modem zaten 2.el garanti falan yok , 6 aydır kullanıyorum , komşularla ortak olduğu için devamlı açık
    ,
    ısısı fazla değildi ama ben üzerindeki plastik ızgaraya birkaç delik daha açtım şimdi gayet serin
    ,
    sonra tecomun sitesine bakmıştım hakkaten bir üst modelin üzerinde aynı benim yaptığım gibi fazladan delikler var , demekki iyi yapmışım
  • abi inanmıyorum size öh yani. yarın öbürsü gün monitörümün üstünü elledim çok ısınıyodu fan taktım da dersiniz. yurdum insanı işte nedenir bilinmezki. boşta kalan fanları değerlendiriyosunuz heralde. kendinizi rezil ediyosunuz başka bişi değil .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.