Şimdi Ara

modeme fan baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mumkunmu olursa nasil yapariz yada notebook sogutuculardan alsak baglantiyi nasil yapariz.

Boyle birsey yapmak istiyorum baglantisi nasil olacak:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 20 Şubat 2017; 1:29:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okadar ısınıyor mu ? yazın 40 45 dereceyi gören yerde bile ben ihtiyaç duymuyorum. Fan sesi sinir edici olabilir bide temizlemesi falan onun yerine içindeki soğutma bloklarını sök daha büyüklerini tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 20 Şubat 2017; 1:19:20 >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Acayip sicak oluyor dogalgazda acik olunca isiniyor.ilk aldigimda havasiz yere birakmis babam. bir bakim bende baktim alti cok sicak biraz duzeldi sanki int gidip geliyordu Surekli.bir alakasi olurmu bu durum.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    modemin altına hava geçirn bir şey koyun 4 tane tahta parçası ile havada tutabilirsiniz böylece alltan daha çok hava sirkülasyonu olur. Birde modemin konumunu değiştirin. Doğalgazın yanında olması pek iyi fikir değil. Onun dışında soğutmaya ihtiyaç duymayacaktır.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Dogalgazin yaninda degilde ortam sicak oluyor dedigini yaparim olmazsa bir fan bakariz artik.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    evin içi 30 geçmiyordur herhalde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.