Şimdi Ara

modeme ethernet ile bağlı access pointe nasıl bağlanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar modemimize 1 adet td-w8970 Access point kablo ile bağlı. ip si falan belli. 192.168.2.145 ip nosu. modeme kablosuz olarak bağlı bir pc den 192.168.2.145 ip alan Access point in arayüzüne nasıl ulaşabilirim. 192.168.2.1 yazınca modemin arayüzüne ulaşabiliyorken, 192.168.2.145 yazınca nedense acces point in arayüzü açılmıyor.

    bağlanabileceğim bir yöntem var mıdır?
    modeme ethernet ile bağlı access pointe nasıl bağlanılır







  • Hala bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı subnetlerdir. Access point üzerinde dhcp relay yapın ve elle modemin yerel ağ adresinden bir fazla olarak belirleyin
  • Arkadaşım öncelikle merhaba başka bir konu açarak gereksiz konu kirliliği yapmak istemedim. Benim evimde kablosuz özelliğe sahip 4 adette ethernet girişli Everest marka modem mevcut. kablosuz özelliği aktif olarak çalışmakta ve üst katada modemden ethernet girişinden kablo çektik. Pc de ve wifi da internet çok yavaş çekmekte. Elimde bir adet te tp link kablosuz modem mevcut bu modemi üst katta kablosuz çekim arttırmak için kullanabilirmiyim? Yada üst katta wifi ve normal ethernet hızını arttırmak için ne yapmam gerekiyor. Pek fazla bu tür teknolojik olayları bilmiyorum bana nasıl yapıldığını anlatabilirsen sevinirim. Aşağıda anlatılmış ancak anlayamadım. Modemden çıkan kabloyu yani üst kata çektiğim kabloyu modemin router yerine takıp boş verinden de başka bir kablo mu çıkartmam gerekiyor? Yoksa farklı bir cihaz mı almak lazım.
    https://forum.donanimhaber.com/2-modemi-birbirine-baglama--61804621



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanweb1907 -- 24 Haziran 2017; 2:30:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.