Şimdi Ara

Modeme dokunmadan resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişi ortak kullanıyoruz.Malum nedenlerden dolayı resetlemek lazım ama modem üst katta.Nasıl ellemeden resetlerim.

• Modemin icine girebiliyorsan resetleyebilirsin
  • Arkadaşlar programsız olsa çok iyi olur.Ayrıca modemin içine girebildiğimi nasıl anlarım.Daha doğrusu içine nasıl girebilirim.
  • Adres cubuguna 192.168.2.1 ya da 192.168.1.1 yaz bi yer acilir sifre sorar eger hic dokunulmadiysa sifre yoktur direk giris de sora modemdesin ilk sifre 1234 de olabilir degistrilmediyse ordan halledersin
  • Bağlantı girişimi başarısız diyor.
  • Hocam modem markası neydi ona göre yardım edelim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modeme reset attiktan sonra...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57
    Bağlantı girişimi başarısız diyor.

Modemin markasi ne peki?
  • AA onuda bilmiyorumki ya.Çok girişli bir modem olduğu için ttnet hediyesi değildir.
  • 10.0.0.2 10.0.0.138 bunlari dene bide
  • denedim ama askde taradı mozilla
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57
    denedim ama askde taradı mozilla

http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=adsl_modem_sifre surdaki numarlari dene dostum uzaydan gelmedi ya bu modem bunlardan biridir :)
  • 192.168.2.1 ya da 1.1'e gir admin olarak giriş yap. Modemin İd pass olması lazım, daha sonra orayı biraz kurcala bulursun resetleyeceğin yeri. Ben öyle yapıyorum.
  • sabit ipden girmek zorunda degilsin. whatismyip.com a gir .. ordan ipni ögren internet cubuguna yaz ve modeme gir.admin admin falan olması lazım modem modeline göre sonra ayarlar restart mode m :D
  • Modemin içine girebilirsen ancak öyle ellemeden yaparsın. ID Pass da ise

ıd:admin
    pas:ttnet

admin
    admin

admin
    1234

diye deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

sabit ipden girmek zorunda degilsin. whatismyip.com a gir .. ordan ipni ögren internet cubuguna yaz ve modeme gir.admin admin falan olması lazım modem modeline göre sonra ayarlar restart mode m :D

Evet siteden IP yi aldıktan sonra sayfaya yapıştır şifre kısmını boş bırakarak tamam tuşuna bas..Sonra ADSL seçeneği ve yenile tuşu..
  • ağ bağlantışarıma baktınmı?
  • 192.168.1.1 gir
    k.adı admin
    şifre admin
    veya
    k.adı root
    şifre root
    (bunları kimse söylememiş bendeki böyleydi)

Bir yerden reset vardır mutlaka. Benimkinde Management/reset router

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 13 Haziran 2010; 9:51:49 >
  • Gözlerini kapat ve 3kulfu 1elham olduğun yerde 360derece dön ve modemin resetlendin.. %100 Çalışıyor!!!
  • ağ bağlantılarından aldığın ip adresine bak. exploreri açıp orada yazan ip adresini yaz sonundaki rakamı 1 yap.
    modemin markasına göre default kullanıdı adı şifre girmen lazım. şifre değişmemişse rahatlıkla modem içinden reset atabilirsin. modemin markasını söylersen yardımcı olabilirim.

Modeme dokunmadan resetleme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.