Şimdi Ara

modemden 2 bilgisayar ağ bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bir ethernet ve bir usb çıkışı mevcut
    bunları kullanarak laptop ve masa üstü bilgisayar arasında nasıl ağ bağlantısı kurabilirim ?

• ama sanırım bir sorun var. çünkü masa üstü pc den ev grubu oluşturuyorum ancak laptopta ev grubuna katıl butonu çıkmıyor yine ev grubu oluşturma seçenekleri çıkıyor 2 ayrı ev grubu oluşuyor sanırım yada ben beceremedim windows 7 de nasıl hangi adımları izlemem gerekir.
  • aylardır ayımnı sorunu yaşıyorum.Format atınca düzeliyor.sırf bunun için 3 kere format attım.Her iki bilgisayarda da ev grubu oluştur yazıyor.Katıl bir türlü çıkmıyor.Sorunu çözebildiniz mi.Bende gene aynı sorun oluştu.Bıktım format atmaktan.Bunun çok basit bir yolu olmalı.Mikrosoftun açıklamalarını uyguladım ama hiç bir işe yaramıyor.

Orijinalden alıntı: mayko33

aylardır ayımnı sorunu yaşıyorum.Format atınca düzeliyor.sırf bunun için 3 kere format attım.Her iki bilgisayarda da ev grubu oluştur yazıyor.Katıl bir türlü çıkmıyor.Sorunu çözebildiniz mi.Bende gene aynı sorun oluştu.Bıktım format atmaktan.Bunun çok basit bir yolu olmalı.Mikrosoftun açıklamalarını uyguladım ama hiç bir işe yaramıyor.

slm.
    bence usb felan uğraşmayın çok sorunlu oluyor.
    mecvut modeminizin 1 port olan ethernet çıkışını 5 li bir switch vasıtası ile
    çoğaltın. her iki pc'yide ethernet vasıtası ile bağlayın.
    her iki pc'dende ev ağı yerine iş ağını seçin.
  • İş ağı ya da diğer ağ ile zaten bağlanıyor.AMA BU ŞEKİLDE hem sadece paylaşım klasörlerine girilebiliyor hem de başka bir klasörü paylaşıma açmak sorun oluyor.Diyelim ki oldukça karmaşık olan paylaşıma açma işlemini başardınız.Bu defa dosyaları görüyorsunuz fakat açamıyorsunuz.Açabilmeniz için karşı bilgisayara yönetici şifresi vermeniz ve bu şifre ile bağlanmanız gerekli.Bu defa da bilgisayar her açılışında parola soruyor bu da can sıkıyor.
    EV-Grubunda tek tek bilgisayarlara değil ağınıza şifre oluşturuyorsunuz ve tüm bilgisayarlar gruba bu şifre ile katılıyor.Bir daha da şifre imiş,kullanıcı adı imiş hiç karşınıza çıkmıyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.