Şimdi Ara

Modemde gizlenmek. (Yardımınız Lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kaçak olarak bağlandığım modemde kendimi gizleme gibi bir şansım var mı? Modem arayüzüne girildiği zaman "X PC" olarak orada gözükmemekten bahsediyorum. Var mıdır bunun çareleri?

• Tam bilmiyorum ama sanırım yok. Modemin sahibi akıllıysa mutlaka anlar. +Yaptığınız şey ahlaki değil.
  • Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac adresini bağlantıda gizliyebilirsen olabilir heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Tam bilmiyorum ama sanırım yok. Modemin sahibi akıllıysa mutlaka anlar. +Yaptığınız şey ahlaki değil.

hocam kacak olarak baglandigim modem bi akrabamin. :D yani ahlami açıdan bi sorun yok. zamaninda bizde internet varken ben onun bağlanmasına hic karismazdim. simdi onlarda var bizde yok sifreyi değiştirmiş. vermiyor. ben de wps tuşuyla bağlandim ama modem arayüzüne girse gorecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

Mac adresini bağlantıda gizliyebilirsen olabilir heralde.

aynen hocam ben de bundan bahsediyordum. modem arayüzüne girmeden, pc mac adresini nasil gizleyebilirim? var mıdır bunun bi yolu?

• quote:

Orijinalden alıntı: seft35

quote:

Tam bilmiyorum ama sanırım yok. Modemin sahibi akıllıysa mutlaka anlar. +Yaptığınız şey ahlaki değil.

hocam kacak olarak baglandigim modem bi akrabamin. :D yani ahlami açıdan bi sorun yok. zamaninda bizde internet varken ben onun bağlanmasına hic karismazdim. simdi onlarda var bizde yok sifreyi değiştirmiş. vermiyor. ben de wps tuşuyla bağlandim ama modem arayüzüne girse gorecek.

Modem arayüzünün şifresini değiştir. Sonra anlarsa kablosuz ağın şifresini ver ben de modemi tamir ediyim falan de kandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seft35

quote:

Modem arayüzünün şifresini değiştir. Sonra anlarsa kablosuz ağın şifresini ver ben de modemi tamir ediyim falan de kandır.

hocam şöyle diyim kendisi tam bi manyak. evde olmadığı zamanlar internete giriyorum, cunku eminim ki evde olsa habire girip modem arayüzünü kontrol eder o. modem arayuzu sifresini de degistirmis giremiyorum hiçbir turlu. modemin üstündeki wps dugmesinden baglandim :D pc'de mac adresini gizlemem lazim, modem uzerinde gozukmeden hayalet bi baglanti yani. henuz araştırmadim ama mumkun olabilecegini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E00095F2 -- 22 Ağustos 2015; 13:21:43 >

• Bu makaleyi uygulayarak kablosuz ağın şifresini öğren.(Her ihtimale karşı.)

http://www.mshowto.org/unutulan-kablosuz-ag-wireless-sifrelerini-bulma.html

Modemin markası nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu makaleyi uygulayarak kablosuz ağın şifresini öğren.(Her ihtimale karşı.)

http://www.mshowto.org/unutulan-kablosuz-ag-wireless-sifrelerini-bulma.html

Modemin markası nedir ?

hocam modemin markasi zyxel. su an mobildeyim pcye gecip makaleye bir bakayim.

• http://tummodemsifreleri.com/tag/zyxel-modem-sifresi

Buradakileri deneyin.

olmadı kullanıcı adına user şifreye de user yazarak deneyin.
  • quote:

http://tummodemsifreleri.com/tag/zyxel-modem-sifresi

Buradakileri deneyin.

olmadı kullanıcı adına user şifreye de user yazarak deneyin.

hocam wps ile bağlanmıştım fakat şu an attığınız makaledeki yöntemle öğrendim kablosuz ağ şifresini :D bunu bilmiyordum yahu, wps ile girmeme rağmen wpa şifresini öğrenebiliyormuşum. bir ihtimal denedim fakat modem arayüzünün şifresi aynı değil maalesef :D bu attığını linktekilerden olma ihtimali de yok çünkü eski şifresini biliyordum, değiştirdi. yani fabrikadan çıkma şifre değiştirildi bile çoktan. en azından kablosuz ağ şifresini öğrendim ama bir işime yaramaz şu an. benim pc mac adresini gizlemem şart.

• kullanıcı adı gibi bir bölüm varsa
    kullanıcı adı : user
    şifre : user

deneyin. Modemlerde genelde iki kullanıcı bulunur. admin ve user. Admine şifre konulduysa da user e şifre konulmamış olabilir. Denemekte yarar var.
  • quote:

kullanıcı adı gibi bir bölüm varsa
    kullanıcı adı : user
    şifre : user

deneyin. Modemlerde genelde iki kullanıcı bulunur. admin ve user. Admine şifre konulduysa da user e şifre konulmamış olabilir. Denemekte yarar var.

denedim fakat onlardan biri değil hocam dediğm gibi. spoof my wifi diye bir program buldum ve mac adresini değiştirdim bu programla. acaba şu an modem arayüzüne girildiğinde "X PC" olarak görünüyormuyumdur, yoksa mac adresini değiştirdiğim için de pc ismi de gizlenmiş midir? bunu öğrenebilsem yeterli.
  • Mac adresini değiştirmenizin modem arayüzünde isminizi gizleyeceğini sanmıyorum. Bilgisayar ismini bilgisayar ayarlarından değiştirip sizin olduğunuzu anlamamasını sağlayabilirsin.
  • quote:

Mac adresini değiştirmenizin modem arayüzünde isminizi gizleyeceğini sanmıyorum. Bilgisayar ismini bilgisayar ayarlarından değiştirip sizin olduğunuzu anlamamasını sağlayabilirsin.

haklısınız bir de bunu deneyeyim. başka birisinin modeme bağlanmış olduğunu görünce benim ismimdeki pc olmadığını savunurum :D mac adresim de farklı zaten. şimdilik böyle takılayım fakat bu işi çözeceğim. modem arayüzünde gözükmeden bağlanmayı.
  • hocam pc ismini iphone yaptim kendisinin iphoneu var belki aklina direkt o gelir :D ahhaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.