Bildirim
Modemde dsl ve internet ışıkları yanmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ikisi birden yanmadığına göre muhtemelen hatta bir kopukluk falan vardır kabloları kontrol edin muhtemelen ek yerlerinde bir sıkıntı olmuştur. Eğer bulamazsanız arıza kaydı bırakın ilgilenirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 30 Mart 2015; 21:43:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi onlara baktım bende kablolarda sorun yok herhalde en azından benim anliyabileceğim bir şey.Bir arkadaşımı aradım ondada benzer bir sorun varmış ben en iyisi ttnetle görüşeyim bilmediğim ufak bi detaydır diye saatlerce konuşmayı göze alamadım açıkcası.
@Virinom
Hocam fazla anlamıyorsanız arayın ttneti olsun bitsin uğraştığınıza değmez.
Normalin biraz üstünde bilgim var ama yeterli olmuyo açıkçası Aradım az önce ama müşteri hizmetlerinden pek memnun değilim açıkçası kim bilir ne zamana çözerler.
Sanada teşekkür ederim ilgilendiğin için eyvallah.@Virinom
Rica ederim hocam ihtiyacı olanla ilgilenmedikten forumun anlamı kalmaz. Senin konuya gelecek olursak eğer evde sabit telefon varsa çalışıp çalışmadığına bakar mısın.
Hayır yalın internet kullanıyorum. Fakat komşularda sıkıntı yokmuş telefon hattından kaynaklansa herkesin sıkıntı yaşaması gerekmez miydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 30 Mart 2015; 23:33:00 >
Senin dairenin kablosu farklı arıza kaydı bırak sorun devam ediyorsa yapıcak birşey yok. -
Her dairenin kablosu ayrıymış hala düzelmedi zaten.Modemle ilgili sorun olabilir diye modem şirketine yönlendirdiler onlarda tekrar ttnete 1 haftaya anca gelir diye düşünüyorum.Şimdi aşağıya inip kablolara baktırıcam gelişme olursa yazarım @IWalkingDeaDI
İnternet hala gelmedi bugün aradığımda müşteri temsilcisi sorunun farklı olduğunu 1 haftadır boşa beklediğimi söyledi 15 gün sürücek gibi duruyo.(Telefon faturası elimden öpücek ay sonu )Ttnet pişmanlıktır beyler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X