Şimdi Ara

modemde DSL baglatim var ama internet baglantim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaslar merhaba. Yaklaşık 4 aydır vodafone net kullanıyorum. Daha önce TTNET kullanıyordum. Modemim ttnet-tp link. Vodafone nete geçtikten sonra yaklaşık iki ay sorunsuz kullandim. Ama daha sonrasinda modemimi actigimda dsl in hemen geliyor fakat internet zamanla daha gec gelmeye başladı. Şimdi tamamen gelmez oldu. 4-5 defa reset attım yeniden kurdum. 3 tane farklı modemle denedim sorun hiç değişmedi. Bazen geceden takarsam sabah gelmiş oluyor. Böyle devam ederse vodafone ile mahkemelik olacagim. Bu konuda yardım edebilecek kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serser09 S kullanıcısına yanıt
    Vodafone'ye bilgi yap internetim yavaş geliyor vs. sorunlarını anlat onlar daha iyi yardımcı olabilir sorununuz belkide size gelen kablolarda da olabilir.
  • Vodafoneye yaklaşık son bir ayda 7 defa arıza kaydı bıraktım fakat dsl den IP aldığı için modem. Bana "ipniz bağlandığı için arıza kaydiniz sonlandırılmıştır. Herhangi problem yazarsanız 0850.. Numarayı arayiniz" diyor. Bende en az 10 defa gorustum. Hepsi aynı çözüm uretiyorlar. Daha doğrusu yapamıyorlar, bilmiyorlar cozumu. Bugün son defa arıza kaydı biraktim. Eğer yine aynı cevap gelirse sırf o bir aylık 50 TL lık faturayı odememek ve taahhütum karşılıksız iptali için yasal yola başvuru yapacağım..

• RisKoF kullanıcısına yanıt
    Kabloda olsa dsl ışığının yapacağını sanmiyorum. Dsl Işığım yanıyor çünkü. Bana gore bağlı olduğum santral ile alakalı gibi geliyor.yada kullanıcı adima kısıtlama gelmiş gibi bi durum içindeyim.

• serser09 S kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerimiz bu yönde olabilir fakat en doğru (veya) en saçma bilgiyi ağ operatörünüz vereceğinden ağ operatörünüzü arayıp cevap istemeniz daha iyi olacaktır.
  • Hocam inanın bir cevap verseler bu kadar ugrasmazdim kapattırır gecerdim. Lakin oyalayip geciyorlar 1 aydır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.