Şimdi Ara

modem yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde uydunet modemi var(scientific atlanta epc2203) bunu süperonline fiberinternettede kullanabilirmiyim acaba

• Sanmıyorum :( Fibere abone olunca modem veriyorlar zaten onunla kullanacaksın anca .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 5 Eylül 2011; 22:11:08 >
  • tskler ama ben kampanyasız abone olmak istiyorum o zaman veriyorlarmı acaba eskiden veriyorlarmıs ama şimdi veriyorlarmı bilmiyorum birde kampanyasız abone olduğumuz zaman kurulum ücreti filan ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ephesos06

tskler ama ben kampanyasız abone olmak istiyorum o zaman veriyorlarmı acaba eskiden veriyorlarmıs ama şimdi veriyorlarmı bilmiyorum birde kampanyasız abone olduğumuz zaman kurulum ücreti filan ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim

Bilmiyorum açıkçası bir arkadaş konu açmış oraya bakarsan oda kampanyasız almak istiyorum yazmıştı başlıkta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

quote:

Orijinalden alıntı: ephesos06

tskler ama ben kampanyasız abone olmak istiyorum o zaman veriyorlarmı acaba eskiden veriyorlarmıs ama şimdi veriyorlarmı bilmiyorum birde kampanyasız abone olduğumuz zaman kurulum ücreti filan ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim

Bilmiyorum açıkçası bir arkadaş konu açmış oraya bakarsan oda kampanyasız almak istiyorum yazmıştı başlıkta :)

tskler bakmıstım orda bir bilgi yoktu ben merkeze sorayım en iyisi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.