Sorunumu dillendireyim hemen Airties Rt-204 modem kullanıyorum işte bununla beraber yanında bu adaptörü paket halinde aldım. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum bu süre zarfında sıkıntı yoktu fakat şu 6 aydır filan sürekli kopmalar başladı enteresan enteresan olaylar neyse altyapı ile bi sıkıntı yok o kanıya varmış bulunmaktayım. Nasıl internet kesildiğine gelince bilgisayarda wireless sembolü üzerine çarpı geliyor bazen pc de adaptör takılı değişmiş gibi normal lan işareti geliyor bununla beraber modemdeki adsl internet ışıkları sönüyor fişi çıkarıp takmadan da geri gelmiyor (ve not olarak düşeyim orjinal adaptörü yandı onun yerine şu ayarlanabilir adaptör den kullanıyorum ki bundan da şüphe duyuyorum açıkcası) bazen tüm ışıklar sabit oluyor ama adaptör modeme bağlanıp interneti çekemiyor böyle garip bi olay çözemedim gitti düşüncelerinizi bekliyorum . teşekkürler şimdiden
modemin yazılımını güncelleyip denemelisin...
Airties cihazlarin garantileri 3 yıldır dolmamissa eger cagri merkezini arayıp orjinal adaptor isteyin. Ayarlı adaptorlerde gucu karsılamadiginda cihazda adsl gitmeleri wifi de sıkıntılar yasanabilir.