Şimdi Ara

modem tavsiyesi (max 50 lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 lirayı geçmeyen modem tavsiyeleriniz neler arkadaşlar? 8 mbit sınırsız internet kullanacağım. TD Link modem almayı düşünüyorum hepsiburada da 30 lira? Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. İyi günler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:19:56 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:19:59 >
  • fiyatını bilmiorum ama sanırım 50-60 lira arasında.. ınca 204w die bi modem var ben kullanıyorum muhteşem 30liralık modemlerden 5 tane attım çöpe o kadar ucuzluğuada kanmayın ısınma falan da yapmıo ben kullanıyorum öneririm
  • quote:

MaRQuE
    Inca Türk markasıdır. Her zaman sevmişimdir. Hayırlı olsun.
    quote:

ozan301
    Ben TP-Link'in usb wifi adaptör, swich ve APlerini kullandım. Çok iyi bir markadır. Modemleride sıkıntı yaratmayacaktır. Güvenle alabilirsin.
  • Inca IM-104 4 çok iyi bizim arkadaşta var sorun çıkmadı şuana kadar Güle Güle kullan
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var bazı modemlerle beraber bir USB adaptör veriyorlar. Bu adaptörler ne işe yarıyor. Bir de ben de TP-Link TD-W8901G wireless modem siparişi verdim bu modemle beraber de USB adaptör veriyorlar mı?
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bzı kablosuz modemlerde kampanya olduğunda usb wireless adptörle birlikte verirler. Az bir miktar dah pahalı olur. Ancak modemle, usb adaptörü ayrı ayrı aldığındn daha ucuza gelir. USB wireless adptör ile wirelesse bağlanırsın.
  • TP-Link' in TD-W8901G modemini bu çarşambawww.incehesap.com a sipariş verdim. Cuma günü geldi ve şimdilik çok memnunum. Birkaç defa kontrol ettim soğuk denecek kadar az ısınmış evimde de 2 tane laptop olduğu için çok kullanışlı. Kapsama alanı gayet güzel masanın üstüne kablolar gelmesin diye masanın alt rafınfa koydum ordan bile evin en uzak noktasına kadar çok güzel çekiyor. Ayrıca 4 port kablolu bağlantısı var ve antenini de çıkarılabiliyor. Bunun dışında arkasında açma/kapama düğmesi var ve kullanmadığınız zaman kapatıp hem elektrik faturanızı hem de kota miktarını hafifletebilirsin 0.0bilmemkaç kuruşla da olsa :D
    Bütün bunların dışındahttp://www.incehesap.com/tdw8901g-533-11482.html bu linkte bu kaliteli modem inanılmaz ucuza ben kargo masrafları dahil 59 liraya aldım çok memnunum. Umarım hiç bir aksilik çıkarmaz ve yine umarım bu yazı almak isteyen arkadaşlar için faydalı olur

• uygun fiyatlı bir ürünmüş gerçekten bize deneyimlerinizi yazarsanız memnun kalırız,
  • deneyimlerimi yazmam için biraz daha zaman geçmesi lazım ama
    şu kadarını söyleyeyim daha şimdi elimi modemin üstüne koydum
    nerdeyse buz gibi daha önceki mesajda da yazdığım gibi masanın alt rafına koymuştum modemi
    1-2 defa internette ufak kopmalar oldu ben de ordan alıp üstü açık bi masanın üstüne koydum şimdi
    sinyal gücü mükemmel ve hiç bir yerde kopma yok
    zaten o alt raftan kopmalar da modemin bulunduğu odada olmuyordu başka odalarda oluyordu
    uzun lafın kısası bu fiyata mükemmel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.