Şimdi Ara

Modem tavsiyesi delirmek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet hızım 8 mb Didim’de oturuyorum ve buraya verdikleri en yüksek hız bu🤬 hali hazırda air ties 5443 modem kullanıyorum ama modem bozuluyor mu ne oluyor bilmiyorum sürekli bağlantı kesiliyor.müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun yok diyorlar.bende modemden şüpheleniyorum 10 yıldır filan kullanılıyor Işık’ları vs çalışıyor ama internet çok kötü. bazen iyi bazen hiç girmiyor o yüzden modemi değiştirmeyi düşünüyorum.evde pc vs yok telefondan internete giriyoruz.çekim gücü en iyi modem hangisidir sizce teknolojiden uzak kaldım yıllardır o yüzden size danışmak istedim. 3 4 antenli modemler var WiFi çekim gücü açısından onlar daha mı iyidir ? Yoksa kandırmaca mı ? Bütçem 300 500 civarı işte o kadar para da vermek istemiyorum aslında ama internete sağlıklı bir şekilde girebilirsem o parayı da vermeye razıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam önce mümkünse tanıdığınız birinde 1-2 günlük ödünç modem alın deneyin hattınızda gerçekten sorun var mı, yok mu bunu tespit edin.

Aynı anda çok fazla cihaz tablet,telefon vs.. bağlanmıyorsa eğer 2.el alın derim 100 tl civarında rahat iş görür bir şeyler bulursunuz.
  • Teşekkürler tavsiye için 3 telefon aynı anda bağlanıyor genelde bende ondan şüpheleniyorum biraz açıkçası.komşu bir modem vermişti markasını unuttum servis sağlayıcıların kampanya dahilinde verdiği bir cihaz ama evde pc yok kurulum yapamıyorum olmazsa kuzenden laptopu alıp onu bir deneyeyim en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.