Merhaba, turk telekom interneti kullanıyorum ve cok tuhaf bir sorunla karsilastim,
öncelikle 2 aydır İnternet kopma sorunu yasıyorum. Modemi resetleyeyim, belki düzelir dedim, fakat reset sonrası default fabrika ayari kullanici adi ve şifresi ile modem asla internete baglanmiyor, kullanici adi sifresi, dogru olmasina ramen, hatali sifre/ad hatasi veriyor. Ara yüze giris yapip, eskiden kendi tarafimdan belirlemis oldugum sifre ve ad ile düzeltme yapinca, internete baglana biliyorum, fakat internet kopma sorunum devam ediyor.
Asil merak ettigim konu, fabrika ayarina dönüstürdügüm modem, fabrika ayari sifre/ad ile internete ara ara kopmalar olsa dahil, neden baglanmiyorda, benim önceden belirledigim sifre ve adla ara ara koparak baglaniyor? Bu sorunla karsilasan bir kac kisi önceden olmus, fakat tam cözüm bulamamislar.
2 aydir internet kopma sorunumu cözemeyen telekomdan da sikayetci oldum, malum evden calisiyorum, internet koptugu an sistem beni atiyor, calismiyor görünüyorum. Yakında isime son verilirse bakalım telekom bu mağduriyetimi basil karsilayacak (karsilamadi)...