Şimdi Ara

Modem Programı Ethernet'i Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Baslıktada belirtiğim gibi modem programım etherneti görmüyor fakat modem'e baktığımda ısık yanıyor ve internete giriyor

Exper Ewm 01 modem kullanıyorum

Orijinalden alıntı: beybozkurt

Ethernet diriverın yüklü olmasın?

Ethernet driverim yüklü

Modem arayüzüne girebilmek için adres satırına 192.168.2.1 yazın ve modemin kullanım kılavuzundaki kullanıcı adı ve şifreyi girin.

Bu web sayfası kullanılmıyor diyor kardes dün aksam ayarlarıyla kurcaladım ondan sonra girmedi ayarları sıfırlamak icin reset atıcam program etherneti görmüyor 2 pc dede aynı seyi yasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blody41 -- 7 Şubat 2013; 20:37:25 >

Orijinalden alıntı: blody41

quote:

Ethernet driverim yüklü

Modem arayüzüne girebilmek için adres satırına 192.168.2.1 yazın ve modemin kullanım kılavuzundaki kullanıcı adı ve şifreyi girin.

Bu web sayfası kullanılmıyor diyor kardes dün aksam ayarlarıyla kurcaladım ondan sonra girmedi ayarları sıfırlamak icin reset atıcam program etherneti görmüyor 2 pc dede aynı seyi yasıyorum

dun aksam gırıyosa modemın ıp sını degıstırmıs olabılırsın! Modemı sıfırla dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ethernet driverim yüklü

dun aksam gırıyosa modemın ıp sını degıstırmıs olabılırsın! Modemı sıfırla dene.

Modemi sıfırlamam icin ethernet kablosunu görmesi lazımki sıfırladıgımda tekrar ayarları kurabileyim

• Modemi yeni mi aldınız? Modemi yapılandırma da mı sorun var tam olarak anlayamadım. Modem kurulumu şöyledir;

1) Telefondan gelen kabloyu splitter in phone girişine, duvardan gelen kabloyu splitter in line girişine, modeme bağlanan kabloyu da splitter in modem girişine kablolar takılır. Ethernet kablosu da modemin arkasındaki ethernet yuvalarından bir tanesine diğer ucu da bilgisayara takılır. Modemin güç düğmesine basılır.

2) Eğer masaüstü kullanıyorsanız ayrıca bir ethernet kartı varsa onun kurulum cd sini takın bilgisayara tanıtın.
    3) Kurulum tamamlandıktan sonra boş bir internet sayfası açın. Adres satırına 192.168.2.1 yazın ve modem arayüzüne girin.
    4) Kullanıcı adı ve şifre kullanım modemin kullanım kılavuzunda vardır.
    5) Modem arayüzünde internet ayarları kısmından ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 8 Şubat 2013; 0:42:38 >

Orijinalden alıntı: Vettel

Modemi yeni mi aldınız? Modemi yapılandırma da mı sorun var tam olarak anlayamadım. Modem kurulumu şöyledir;

1) Telefondan gelen kabloyu splitter in phone girişine, duvardan gelen kabloyu splitter in line girişine, modeme bağlanan kabloyu da splitter in modem girişine kablolar takılır. Ethernet kablosu da modemin arkasındaki ethernet yuvalarından bir tanesine diğer ucu da bilgisayara takılır. Modemin güç düğmesine basılır.

2) Eğer masaüstü kullanıyorsanız ayrıca bir ethernet kartı varsa onun kurulum cd sini takın bilgisayara tanıtın.
    3) Kurulum tamamlandıktan sonra boş bir internet sayfası açın. Adres satırına 192.168.2.1 yazın ve modem arayüzüne girin.
    4) Kullanıcı adı ve şifre kullanım modemin kullanım kılavuzunda vardır.
    5) Modem arayüzünde internet ayarları kısmından ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

Modemimi yeni almadım 2 gün önce Metin2 vps server acmak icin modem web arayüzüne girmistim orda sabit ip gibi bisey vardı onu yapmıstım ondan dolayı modem web arayüzüne giremediğimi düsünüyorum ayarları düzeltmek icin modeme reset atıcam fakat Modem programım bu hataları veriyor modem web arayüzüne girisim de yok su anda buyrun ss ler :

Modeme reset atmaya atarım fakat sonrasında modem programı etherneti görmediği için sifreleri giremiyorum asıl sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blody41 -- 8 Şubat 2013; 14:51:19 >

• modemın arkasında reset dugmesı var. Igne yada atac yardımıyla 10 sn basılı tut. Illa arayuzle sıfırlamak gerekmez!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

modemın arkasında reset dugmesı var. Igne yada atac yardımıyla 10 sn basılı tut. Illa arayuzle sıfırlamak gerekmez!

Modeme reset atmaya atarım fakat sonrasında modem programı etherneti görmediği için sifreleri giremiyorum asıl sorun bu

quote:

modemın arkasında reset dugmesı var. Igne yada atac yardımıyla 10 sn basılı tut. Illa arayuzle sıfırlamak gerekmez!

Kardeş, paylaştığın resimdeki 3.maddede bile modemi fabrika ayarlarına sıfırlayın diyor. At şu reseti artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 10 Şubat 2013; 19:59:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.