en son arkadaşımla Team vieverden dosya paylaşıymı yapıyordum birden internet koptu yanlız modemin gerekli ışıkları yanıyordu ama birden internetim gitti sağ aşşağıda internet bağlantımın olmadığını gördüm lakin telefondanda bağlanabiliyorum ve internetim vardı müşteri hizmetlerini aradım ama işnternetinde bir sorun olmadığını ve bilgisayarında olduğunu söylediler.Bilgisayarım Win.xp proffesional superonline kullanıyorum çok acil cevap bekliyorum ama sorunun teamdanda olmayabilir pek anlamıyrum biraz detaylı anlatırsanız çok makbul geçerim teşekkürler...
Arkadaşım tam olarak cevap veremesemde proxy ayarlarından bu sorun çzülüyor proxy ayarları dıye sorunu taratmanı tavsıye ederim googlede. Ht spot gibi sayfa engellemeyı kaldırma programlarını kullananlarda bu programı sıldıgındede boyle sorun olur. Proxy ayarlarını düzetince umarım düzelir.
Ethernet driver sorunu veya lan kablosu veya vpn ıp değiştirme programı sorunu olabilir!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme