Öncelikle selamlar.Benim bir sorum olucak şimdi ben 8 Mbps internet paketi kullanıyorum.Servis sağlayıcım TTNET.Modemin özellikleri ise şöyle Model ADSL2+, Router, Firewall, 1 Ethernet Portu, 125 Mbps G++ kablosuz Erişim noktası var benim bilgisayarımda 16xPcı var 16x Pcı lardan birinde 1000 lik ethernet kartı takılı.şimdi ben indirmeleri 700/900 kb/s ile indiriyorum arkadaş Yalova'da oturuyor 1,07 olarak indirme yapabiliyor.Şimdi santral falan filan diyiceksiniz ama bana detaylı bir bilgi verirseniz memnun olurum.
forerti@hotmail.com
alakası yok.
TTNET Bazı bölgelerdeki 8MBit internet tariflerinin teorik hızını 8000kbps/sn'den 9800kbps/sn değerline yükseltti, hatta bazı yerlerde 10000kbps/sn civarlarında.
Dolayısıyla bölgeden bölgeye hız farklılıkları olabilir, siz 800kb/sn görürken başka yerde aynı tarifedeki bir internet kullanıcısı 1MB/sn hızlara ulaşabilir.
Bunun ethernet kartı ile alakası yok. Altyapı ile alakası var. Oturduğunuz bölgede tam olarak 8 Mbps alabiliyorsunuz. Bence buna sevinmelisiniz. Aynı paraya 2 Mbps alanlar var çünkü. Arkadaşınızın hızına gelince TTNet şu aralar bölge bölge hız testi yapıyor. Kimi bölgede hızları 20'nin üzerine çıkartıyor kimi bölgede 10 veya 12'ye çıkartıyor. Arkadaşınız da 10 Mbps'e yükseltilen şanslılardan biridir.
bazıları ise aynı parayla 100 kb/sn ile indiriyor. Bence şükretmelisin
Çok teşekkür ederim.Ayrıca burada 3 mbps alıyordum konuştum falan 7 ye çıkardılar 7ye çıkartınca bu sefer net düşmeye başladı,tekrar 4 e indirildi herhalde dediğiniz gibi altyapı ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.