Şimdi Ara

modem ayarlarının şifresini kırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtta kaldıgım için port açamıyorum ve adam gibi bir download programı kullanamıyorum. yani anlıyacagınız modem ayarlarına girebilecegim sifrenin kırılması gerekiyor. sifre girilcek ekranda level 15 access yazıyor. bu guvenlik derecesiyle ilgili birsey mi? sizce bu sifre kıralabilir mi? boyle bir seyin forumda konusulması serbest mi bilmiyorum. eger degilse lutfen cevaplarınızı ozelden atın. simdiden cok tesekkurler.

• Bilsem yardımcı olurdum.Söylemeyi sevmiyorum ama hack konuları sanırım yasak.
  • up
  • modemi resetle iş bitsin sonra kendin bile modeme şifre koyabilirisin
    ve kulanıcı sözleşmesini bilmen lazım ttnetin
  • modemi nasıl resetleyebilirim ki modem bizim ulaşabileceğimiz bir yerde değil biz access pointlerden bağlanıyoruz
  • omerta; modemin ya da access pointin yönetiminde görevli kişiden yardım almalısın. belli ki portlar güvenlik için kapatılmış. eğer downloadlar ve diğer güvenlik eksikliklerine müsade edilseydi sanırım erişim izni verilirdi. bu noktada şifre kırılması donanımhaberde verilmemesi gereken konular arasında. access pointin ya da modemin default şifrelerini denemeli ya da yöneticisiyle görüşüp port forwarding istemelisin. izin veriliyorsa zaten reddetmeyeceklerdir.

port harici download yapmak istersen torrent kullanabilirsin. bitcomet ve utorrent'de port açma zorunluluğu yok.

kolay gelsin...
  • Dostum o şekilde modemi resetleyemezsin bu bir, ikincisi de reset işi sakat zaten bazen bozulmasına bile yol açıyo bazı salak modemlerin

Dikkat et sonra ayarları yapamazsanda internetsiz kalırsın benim başıma geldi en sonunda kitapçığını bulup öle halletmiştim sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios şifresini kaldırmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up ki ne up
    quote:

Orjinalden alıntı: omerta

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.