Şimdi Ara

Modem Arayüzüne ulaşamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Tp-link marka TD-W8951ND marka tek antenli bir modemim bulunmakta ve bir süredir modemin modem arayüzüne ulaşamıyorum. Bu konuda diğer yazılara baktım ancak herkes kullanıcı adı ve şifre çözümü önermiş oysa ben 192.168.1.1 sayfasına ulaşamıyorum. ip numaralarını kontrol ettim ve modemin ağ geçidinin 192.168.1.1 olduğuna eminim ki 192.168.2.1 gibi seçenekleri de denedim. Bununla birlikte modemin çekim gücü de azaldı ancak internete eskisi bağlanabiliyorum o konuda bir sorun yok. Yardımlarınız bekliyorum

• Bendede aynısı var. Bu modememi özel bilmiyorum ama çok uzun süre açık kalınca sayfasına girilmiyor kapat aç düzeliyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cana-cana -- 2 Kasım 2014; 2:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapat aç yapmaktan imanım gevredi yemin ediyorum :(
    modeme reset atmaktan da korkuyorum reset attıktan sonra da girmezse ayarları yapamam başka modemde yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk.ersoy -- 2 Kasım 2014; 2:39:26 >
  • modemi yeniden başlatın, olmadı reset atın, modem arkasındaki reset düğmesi ile.

eğer ağ bağlantınızda win7 için "tanımlanamayan ağ" ya da xp için "sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok" yazıyorsa.

manual ip vermeniz doğru olacaktır.

ağ bağlantısını başlat > çalıştır > ncpa.cpl yazıp enter a tıklayın açılan ağ bağlantıları ekranından

ip dns girebilirisniz.
  • "TP-Link" modemlerde güvenlik açığı var. O yüzden modeminde virüs var. Modemin arkasındaki reset düğmesine basılı tut. Sonra CD'den kurulum yap. Ve modeme uzaktan erişimi kapat.
  • teşekkür ederim modeme reset attıktan sonra düzeldi uzaktan erişimi de kapatacağım. bi modeme virüs bulaştığını duymamıştım onu da duymuş oldum:). hazır konu açmışken sorayım modem antenini değiştirip 5db lik bi anten yerine 8 db lik anten taksam tplinkin uyum sorunu vb şeyler ortaya çıkar mı ve ne derece işe yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk.ersoy

teşekkür ederim modeme reset attıktan sonra düzeldi uzaktan erişimi de kapatacağım. bi modeme virüs bulaştığını duymamıştım onu da duymuş oldum:). hazır konu açmışken sorayım modem antenini değiştirip 5db lik bi anten yerine 8 db lik anten taksam tplinkin uyum sorunu vb şeyler ortaya çıkar mı ve ne derece işe yarar?

Bir şey değil. Antenle ilgili bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.