Şimdi Ara

Modem arayüzüne bağlanamama(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki farklı modem ve switch kullanıyorum kullanmakta olduğum kablosuz modemler kablo vasıtasıyla birbirine bağlı ve ikisininde kablosuz özelliğini aktif olarak kullanmaktayım, bu arada ana modem TP- Link TDW8151N tekrarlayıcı olarak kullandığım modemde Airties RT-205 bu Airties modemin arayüzüne bağlanıp kablosuz ağ şifresini değiştirmem gerekiyor fakat bunu başaramıyorum bu konuda birisi bana acil yardım edebilir mi ?

modemi direk kabloyla birlikte bilgisayara bağlayıp bağlanmayı denedim fakat başaramadım galiba bu tekrarlayıcı özelliği aldıktan sonra modemin arayüz bağlantı ıp falanda değişiyor çünkü 192.168.2.1 den kesinlikle bağlanamıyorum.

• Tp link ip adresi 192.168.1.1 standarttır eğer değiştirmedinse..
    Tp link ana modem ise rt-205 tekrarlayıcılar. TP link ten ip adresi alır bağlantıyı öyle sağlar..
    aldığı ip numarası 192.168.1.2 192.168.1.3 Devam edip gidebilir
    RT205 modemin aldığı ip numarasını bulman lazım önce..

TP link arayüzünden diğer istemcilere yani modemlere hangi ipi verdiğini görmen gerek.
    Tp link içine gir ve orada diğer makinelere verdiği ip gözükür. RT 205 e verdiği ip numarasını bulup gerekli ayarlamaları yapabilirsin.
    192.168.2.1 Airties ip numarasıdır. Ama şuan tekrarlayıcı olduğu için farklı ip almıştır.
    Eğer RT 205 modeme direk 192.168.2.1 ipi ile bağlanmak istersen resetlemen gerekir o zamanda ayarların silinir..

Sen TP linkin RT 205e verdiği ipi bul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temha555 -- 21 Eylül 2012; 11:11:04 >
  • şimdi tp link modeme bağlanmada bir sıkıntı yaşamıyorum. fakat tam olarak diğer modeme verdiğim ıp no nereden bakabileceğim konusundada yardımcı olurmusun ? mesela benim ağımı kullanan kablolu ve kablosuzların ıp'leri 192.168.1.2 den başlayıp 1.6 ya kadar devam ediyor görünüyor. nasıl çakışmıyolar onuda anlamıyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.