Şimdi Ara

Modem arayüzüne bağlanamama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar modem arayüzüne bağlanamıyorum. netmaster cbw 383z4 marka modem kullanıyorum. Modeme reset attım 192.168.0.1 adresinden girmem gerekirken bu adres hata veriyor ve bağlanmıyor. ipconfig'den baktım bağlantı adresinin 192.168.0.1 olduğuna eminim. İnternete girebiliyorum ama modem arayüzüne bağlanamıyorum

• Başka tarayıcı ile deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary Bell

Başka tarayıcı ile deneyiniz.

Yok olmuyor evdeki hiçbir bilgisayardan bağlanamadım. Mozilla chrome ie hepsini denedim bağlanmıyor.
  • İpconfig çıktısını atabilir misisiniz ?
  • quote:

İpconfig çıktısını atabilir misisiniz ?

Hocam ipconfigde varsayılan ağ geçidi 192.168.0.1 bu adresten yana sıkıntı yok eminim bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

quote:

Hocam ipconfigde varsayılan ağ geçidi 192.168.0.1 bu adresten yana sıkıntı yok eminim bundan

192.168.1.1 şeklinde deneyiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

quote:

192.168.1.1 şeklinde deneyiniz.

Yok olmuyor olabilecek tüm adresleri denedim ama bağlanmıyor. 2 saat öncesine kadar arayüze girebiliyordum, modemde bir mac adresi değişikliği yaptım ondan sonra girmemeye başladı onlamı alakalı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi geceler
    birde resimlede gösterdiğimi denermisin
    internet Explorer aç ayarlar simgesine tıkla (( uyumluluk görünümü ayarları )) seç
    açılan pencereye modem IP girip (( Ekle )) tıkla
    ve daha sonra tekrar modem içine girmeye çalış

192.168.0.1

ve bunu denermisin
     Modem arayüzüne bağlanamama? Modem arayüzüne bağlanamama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan210878 -- 8 Eylül 2014; 23:40:06 >

• Eğer kendi MAC adresinizi modem üzerinden konfigüre ettiyseniz, arayüze bağlanmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Farklı bilgisayarlar ile bağlantı sağlamayı deneyin olmazsa reset atıp akabinde modem arayüzüne bağlanarak modem ayarlarınızı yeniden yapılandırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Eğer kendi MAC adresinizi modem üzerinden konfigüre ettiyseniz, arayüze bağlanmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Farklı bilgisayarlar ile bağlantı sağlamayı deneyin olmazsa reset atıp akabinde modem arayüzüne bağlanarak modem ayarlarınızı yeniden yapılandırın

Hocam reset attım modeme ama yinede bağlanamıyorum.Başka bilgisayardan başka tarayıcılardan denememe rağmen yinede bağlanmıyor. İnternet bağlantısında bir sıkıntı yok ama modem arayüzüne erişemiyorum.

@serkan210878

Hocam sizin dediğinizide yaptım malesef olmadı.
  • Hocam aslında tam olarak şöyle yaptım.Modem arayüzü üzerinden Wan Mac adresini değiştirdim. Ondan sonra modem otomatik resetlendi, resetlendikten sonra modem arayüzüne erişemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 8 Eylül 2014; 23:46:45 >
  • aynı dediklerimi bu seferde 192.168.100.1
    olarak denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

aynı dediklerimi bu seferde 192.168.100.1
    olarak denermisin

Malesef olmadı hala. Benim anlamadığım modeme reset attığım halde niye bağlanamıyorum. Birkaç ayar yaptığmı söylemiştim reset attığım halde bunların gitmeme gibi bir ihtimali varmı ?
  • modemin markası müşterisinin sorunu şu şekilde çözmüş modeme kablolu olarak değil kablosuz olarak
    giriş yaptırmış

Alıntı : Mesajın Direkt Linki Konu: UYDUNET teledünya netmaster modem sorun...!!!
    Gönderim Zamanı: 07-Ocak-09 Saat 09:59

ilginden dolayı tesekkür ederim... netmaster teknik servisi problemin çözümünü şöyle yaptı

kablosuz bağlantı içinhttp://192.168.0.1 ile panele giriş yaptı
  • quote:

modemin markası müşterisinin sorunu şu şekilde çözmüş modeme kablolu olarak değil kablosuz olarak
    giriş yaptırmış

Alıntı : Mesajın Direkt Linki Konu: UYDUNET teledünya netmaster modem sorun...!!!
    Gönderim Zamanı: 07-Ocak-09 Saat 09:59

ilginden dolayı tesekkür ederim... netmaster teknik servisi problemin çözümünü şöyle yaptı

kablosuz bağlantı içinhttp://192.168.0.1 ile panele giriş yaptı

Anlayamadım tam olarak ne demek istediniz?

• Peki bir de modemi bilgisayarınıza sadece ethernet kablosu ile bağlayın diğer tüm bağlantı kabloarını çıkarın.

Yerel Ağ Bağlantısı 'na yani kablolu bağlantı ayarlarına modemin varsayılan ağ geçidine göre manuel IP yani el ile IP vererek yapılandırmaya gidin. Örneğin ;

IP Adresi : 192.168.0.10

Yerel Alt Ağ Maskesi : 255.255.255.0

Varsayılan Ağ Geçidi : 192.168.0.1

DNS 'ler otomatik durumda kalsın. Böylelikle kablolu ağ bağlantısı normal varsayılan ağ geçidine göre geçerli bir IP yapılandırması altına almış olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 9 Eylül 2014; 0:01:25 >
  • modem arayüzüne girmeyi eternet kablosu ile değilde wireless kablosuz
    bağlantı ile giriş yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Peki bir de modemi bilgisayarınıza sadece ethernet kablosu ile bağlayın diğer tüm bağlantı kabloarını çıkarın.

Yerel Ağ Bağlantısı 'na yani kablolu bağlantı ayarlarına modemin varsayılan ağ geçidine göre manuel IP yani el ile IP vererek yapılandırmaya gidin. Örneğin ;

IP Adresi : 192.168.0.10

Yerel Alt Ağ Maskesi : 255.255.255.0

Varsayılan Ağ Geçidi : 192.168.0.1

DNS 'ler otomatik durumda kalsın. Böylelikle kablolu ağ bağlantısı normal varsayılan ağ geçidine göre geçerli bir IP yapılandırması altına almış olacaksınız.

Dediklerinizi denedim olmuyor malesef
  • Donanım Haber üyesi olarak önerilerimi sundum fakat sorunu çözemedik
    Özür dilerim
    son bir önerim sanırsam bu işi modem firması çözecek
    Hayırlı geceler Allah'ın Selameti Üzerinize Olsun
  • quote:

Donanım Haber üyesi olarak önerilerimi sundum fakat sorunu çözemedik
    Özür dilerim
    son bir önerim sanırsam bu işi modem firması çözecek
    Hayırlı geceler Allah'ın Selameti Üzerinize Olsun

Teşekkür ederim yinede. Sizede iyi geceler. Yarın teknik servisi arayacağım artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.