Şimdi Ara

Modeller Arasında Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle aradığım özellikler; menünün ve uygulamaların sade ve kullanışlı olması, çok komplike ve detaylı olmaması. Onun dışında internet hızı ve facebook, twitter, messenger'ın rahat kullanımı ve GPS. En önemlisi de dokunmatiğinin hızı ve uygulamaların açılış hızı.

- Sony Ericsson Xperia X10: Sony'nin diğer modellerini kullandım daha önce (P910, P1, W995) Hiçbir arıza veya aksi durum çıkarmadı. 3-4 farklı modelden bahsediyorum. Xperia ile ilgili tek çekincem dokunmatiğinin hızı ve "satarken sıkıntı çekersin" denmesi. Neden satıyosun demeyin 5-6 ayda bir telefon değiştiriyorum hobi gibi bi şey oldu :) İşlemcisi çok yavaş gibi yorumlar da geldi.

- Nokia N8:Sade ve diğerlerine göre daha fazla sevdiğim, bana daha kullanışlı gelen menüsü ve özellikleri var. Tasarım olarak diğerlerine göre geri planda. Ama 3 telefon arasında en fazla şikayet bu telefonda var gördüğüm kadarıyla. Ocak ayında farklı bir model daha gelicekmiş sanırım doğru mudur ?

- Samsung Galaxy: Diğerlerine göre daha pahalı. Yakından inceleme şansım oldu menüleri, uygulama ekranlarını vs. pek beğenmedim içime sinmedi grafik olarak. Teknik olarak bir şey diyemem.

Bunların dışında iphone 4 kullandım, blackberry 9700 bold kullandım bunları istemiyorum farklı bir şey olsun istiyorum. HTClerde donma problemi yaşanıyormuş sanırım. Ve yukarıdaki 3 model arasında duruyorum daha çok. Diğer modelleri pek düşünmüyorum.

Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 8 Aralık 2010; 10:14:05 >

• Ocak ayında derken N9 2011 de gelecek ama ne zaman olur bilinmez. Belki N8-01 çıkar. İçlerinde en çok özelliği barındıran N8 dir. Web browser de biraz sorunlar yaşıyor ama güncelleme bu sorun ortadan kalkacaktır.

başka kimse yorum yapmamış garip. yardım edip fikir vermekten hoşlanmıyo sanırım kimse.

Orijinalden alıntı: Cryshal
    sağol lazloo.

başka kimse yorum yapmamış garip. yardım edip fikir vermekten hoşlanmıyo sanırım kimse.

Böyle bir üslup kullanana kimsenin canı yardım etmek istemez.bos bos herkesin buraya yorum yapmasini beklemektense biraz sabırla gercekten bu modellerden anlayan birinin konuna girmeni beklemeye ne dersin?
  • şu deivrde androidi olmayan telfon alınmazz. bende lg gt540 var oldukça memnunum
    Daha Fazla Göster
  • Deneyimlerime göre en iyisi Galaxy S. Pişman olmazsınız. N8 tavsiye edenlere bir şey diyemiyorum N8 = failure resmen.

o telefonların arasında gidip Galaxy S dışında bir şey alırsanız gerçekten yazık edersiniz. Çünkü hepsi elimden geçti. Buna göre konuşuyorum.

Smartphone GURU
  • Ama Galaxy'de market açılmıyormuş sanırım doğru mu ?

Smartphone GURU
  • X10 ON NUMARA TELEFON YAVAŞ FİLANN DEGİL CİHAZ
    2.1 YAZILIMIYLA HD VİDEO DA CEKİYO
    ŞUAN SAHİBİNDEN GİBİ İKİNCİ EL TELEFON SATAN SİTELERDE BAYA Bİ REVACTA BU ÜRÜN
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.