Şimdi Ara

MODEL Pembe Mezarlık Olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepimiz 2 sene önce çıkan bu şarkıyı biliyoruz. Peki bu şarkının arkasındaki sır ne? Evet saçma oldu ama demek istediğim yıllarca en iyiler kategorisine giren fin şarkıları bile 10 yıl kadar büyük bir sürede bu kadar dinlenmeyi başaramamışken bu grubun şarkısının sırrı ne? Youtube a baktım ve şok oldum. 17 Milyon insan izlemiş 17 milyon. Arkadaş bu nedir? Nasıl oldu bu iş? Hani Türkiye de metal rock mak tutmazdı? Ne oldu? Giyim tarzları gerçekten tam beklediğim ölçülerde. Artık bu tarzlarda gruplara ihtiyacı vardı bu ülkenin ama ben 17 milyon rakamını görünce şok oldum. Asıl problem ise sadece bu şarkısı 17 milyon. Diğer şarkıları 100 bin 300 bin 500 bin civarında dinlenmiş. Biri açıklarsa sevinirim. Her türlü görüşe her türlü açıklamaya hazırım yeter ki bu olayı biri açıklasın.

• Illuminati.
  • http://www.youtube.com/watch?v=aNBGdiZMw-U Bu şarkısıda 11 Milyon izlenmiş. Bence tarzları güzel izlenmesi normal.
  • Öncelikle şarkı tüm genç nesile hitap ediyor. Yani bu şarkıyı pop dinleyen ergenlerde dinliyor. Ayrıca şarkı güzel. Modelin en iyi şarkısı diyebiliriz. Çok şaşılacak bir durum değil.
  • Murat Dalkılıç'ın bu parçası da şuana kadar 26 Milyon izlenmiş. Bence beğenmiş izlemiş millet altında birşey aramaya gerek yok. Model'in parçasını da beğenen çoktu demekki.

• Adamlar gothic havayı alternatif rock a uyarlıyor Türk gençliğine yediriyor işte helal olsun valla adamlar da iyi zeka var kime nasıl müzik vericeğini iyi biliyor. Giyimin tuhaf olsun ama yaptığın müziğin tonu çok tuhaf olmasın ama sözleri tuhaf olabilir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Murat Dalkılıç'ın bu parçası da şuana kadar 26 Milyon izlenmiş. Bence beğenmiş izlemiş millet altında birşey aramaya gerek yok. Model'in parçasını da beğenen çoktu demekki.

Pop müzik için demiyorum adamlar bildiğin rock müzik yapıyor ve bu kadar tutmasına şaşırdım. Gothic hava katmaya çalışmışlar ve sonradan iyice bozmuşlar ama o klip gayet başarılı. Pop dersen zaten bu ülkede bi pop müzik yapan kurtarıyor paçayı. Gerisinin hali duman. Ne diyelim yeni gelecek gruplarda böyle şanslı olurlar umarım. Şahsen hala metal konusunda adam akıllı bir adım atamadık ama ona da gelecek sıra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam. Ben Türkçe müzikler fazla dinlenmiyor dediğini düşünmüştüm. Sen tarz konusundan bahsetmişsin.
  • Bir ara muyapla ilgili haber cikmisti izlenme sayilari ile oynandigina dair yani inandirici degil !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların dediği gibi bot olayları varmış muyap'ta video izlenme sayıları artıyormuş diğer fikrim ise nakaratından olabilir bizim insanımız şarkıya çok bakmaz nakaratına bakar şarkının ne anlam taşıdığı önemli değil ya da sözlerinin ne kadar saçma olduğu.bunun en bariz örneği serdar ortaç ve hande yenerin ya ya parçası. 40 milyon izlemiş yahu.
  • aynı şekilde leyla the band grubu var yokluğunda parçası ciddi şekilde tuttu sözlerine baktığımızda yine bir şey yok. adam yokluğunda,yokluğunda deyip şarkı söylüyor hocam şarkının temeli yine nakarat'tan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

aynı şekilde leyla the band grubu var yokluğunda parçası ciddi şekilde tuttu sözlerine baktığımızda yine bir şey yok. adam yokluğunda,yokluğunda deyip şarkı söylüyor hocam şarkının temeli yine nakarat'tan ibaret.

Ama adamlar yıllarca dizide oynadılar sonra kendilerini müzikte gösterdiler. En azından bir şansı fazlasıyla hak ediyorlardı. Fakat bu Model pat diye çıktı en üst sıralara. Ona şaşırıyorum. Son olarak ikisinin giyiniş ve müzik tarzlarında farklar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.