Şimdi Ara

MODEL OTOCULAR RCCUP 2004 05/09/2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 6 - 7 kategori de modelci arkadaşlarımızın masters (ustalar) ve open (acemiler) kategorilerinde becerilerini sergileyecekleri RC CUP 2004 pazar günü hezarfen İmosk model oto pistinde yapılacak. Yarışı izlemek veya kayıt yaptırıp katılmak isteyen arkadaşlar sabah 08:00 gibi orada olabilirler yarışlar muhtemelen akşam 19:00 kadar sürecek keyifli ve eğlenceli bir pazar günü geçirmek isteyen arkadaşlar kaçırmasınlar.

Yarış hakkında detaylı bilgi yewww.rcteamgo.com sitesinden ulaşabilirsiniz. (Reklam amacı içerdiğini düşünen mode veya admin arkadaşlarımız site adını isterlerse silsinler. Tamamıyla hobi ile ilginene arkadaşlara faydalı olması niyeti ile yazdım)

Hepinizi bekliyoruz.

• hacı burda pek rc ci yok - malum maddi durum

• bende uçak ve tekne var
  • bendede 1/10 gp var biz modelciler heryerdeyiz:) arabamın arka difransiyelinde sorun var onunla uğraşamadım bi türlü yapıp gazlayacam yakında:)

Orjinalden alıntı: enderc

bendede 1/10 gp var biz modelciler heryerdeyiz:) arabamın arka difransiyelinde sorun var onunla uğraşamadım bi türlü yapıp gazlayacam yakında:)
  • arabayı bi toparliyim gelcem bi gün
  • Benide yazin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.