Bildirim
MODACAR KOLTUK ARASI KOLÇAK ARAÇ İÇİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ürünü 2006 yılında almıştım. Tavsiye etmem.
- Kolcağı monte edebilmek için arabanın biryerlerini delmeniz gerekir.
- Kolcağın altında bulunan metal montaj plakaları son derece zayıftır. Kolay yamulur.
- Kolcağın kapağını tutan menteşeler çok zayıftır. Zamanla ya menteşe yamulur yada menteşe vidaları yerinden oynar.
- Zayıf menteşeler sebebiyle kapak bir süre sonra yerine oturmakta zorlanır.
- Yukarıda saydığım sebeblerden solayı laçkalaşan ürün birsüre sonra çukura girme - sarsıntı durumlarında takır tukur gürültü çıkarır.
- En sonunda sıkılıp sökersiniz arabaya açılan delikler orada öylece kalır.
Piyasada satılan universal - her araca uyar açıklamalı ürünlerden 2 tane üst üste kullandım. Aracın kendisine uygun monte edilecek şekilde tasarlanmadığı sürece olmuyor. Arabanızın orjinal kolçağı varsa çıkmacıları dolaşın - ebay' e bakın orjinalini arayın. 100 - 150 lirayı gözden çıkarırsınız ama hiçte değilse kalitelidir, arabanıza göre orjinal tasarlanmıştır ve arabanızın orasını burasını deldirmek zorunda kalmazsınız.
Düzeltme : Yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 16 Eylül 2009; 13:16:51 >
-
polo classice uymamıştı. gösterdiğim usta bayağı farklı bir fiyata sadece kolçak yapalım deyince hepsinden vazgeçmiştim -
Bu tür ürünler için şunu söyleyebilirim: Sanal mağazalardaki yorumlara aldanıpta sakın almayın arkadaşlar. Yukarıdaki linke tıklayıp yorumlara bakıyorum. Alasım geliyor.
Fakat şunu da biliyorumki: Sanal mağazalarda (özellikle HepsiBurada) bir ürünle ilgili olumsuz yorum yazdığınızda yayınlanmıyor. Özellikle yorumu yazan ilk kişiyseniz ya da sadece 3-4 yorum yazılmış ürüne kötü puan verirseniz yorumlarınız kesinlikle yayınlanmıyor. Yani bir ürünün hakkında yeterince olumlu yorum olmadan olumsuzları yayınlamıyorlar. Olumlu yorumlar çoğalınca araya bir kaç tane de olumsuz yorum kabul ediyorlar. Bunu hepsiburada.com sitesinde çok yaşadım. Adamlar satış yapıyor ve çok satmak için ellerinden geleni yapıyorlar haliyle... Aynı şeyleri 2-3 farklı sitede bizzat yaşadım. Baktımki alışveriş sitelerinin yorumları güvenilir değil, daha sonra ise forumlardaki gerçek kullanıcı yorumlarına önem vermeye başladım.
-
güzel duruyor be :) almayalım mı şimdi öff ya. -
+1
HB'dan modacar boncuk aldım tam bir tasarım faciasıydı, yorum yazdım yayınlanmadı ( o ürünle ilgili 1 olumlu 1 nötr yorum vardı, benimki olumsuzdu)
@ÇakırEfe Diğer ürünlerle ilgili yaptığım olumluların hepsi yayınlandı yazınızı okuyunca kadar acaba ben hatamı yaptım yazdığımı göndermedim diye düşünüyordum, sebebini öğrendim, HB'ya
quote:
Orijinalden alıntı: ÇakırEfe
Fakat şunu da biliyorumki: Sanal mağazalarda (özellikle HepsiBurada) bir ürünle ilgili olumsuz yorum yazdığınızda yayınlanmıyor. Özellikle yorumu yazan ilk kişiyseniz ya da sadece 3-4 yorum yazılmış ürüne kötü puan verirseniz yorumlarınız kesinlikle yayınlanmıyor. Yani bir ürünün hakkında yeterince olumlu yorum olmadan olumsuzları yayınlamıyorlar. Olumlu yorumlar çoğalınca araya bir kaç tane de olumsuz yorum kabul ediyorlar. Bunu hepsiburada.com sitesinde çok yaşadım. Adamlar satış yapıyor ve çok satmak için ellerinden geleni yapıyorlar haliyle... Aynı şeyleri 2-3 farklı sitede bizzat yaşadım. Baktımki alışveriş sitelerinin yorumları güvenilir değil, daha sonra ise forumlardaki gerçek kullanıcı yorumlarına önem vermeye başladım.
-
ben 206da kullanıyorum. iki koltuk arasına sıkıştırdım gayet de güzel. öyle çok abanmadıkça yerinden oynama gibi bir durum yok ama her arabaya uyuyor olayı yalan. ben şanslıydım 206ya oldu. -
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=260649&productId=otm301128
bunu öneririm. olumsuz yorumunu görmedim internette (HB' ye bakmayın, yanlı yayınlıyorlar).
biraz daha pahalı ama kalitesiz değil. -
benim araçta var yaklaşık 10 yıl oldu hala sağlam ancak ben kolçağa arabaya uyacak şekilde ekstra metalden ayak yaptırdım ve montaj yaparken aracın herhangi bir yeri delinmedi ön koltukların orad kızakların orda a vidalar var oraya vidaladım -
Ürünle alakalı bir bilgim yok ama fiyatlar artı eksi bu şekilde pek sıcak sayılmaz.
http://www.evdekimarket.com/default.asp?git=9&urun=7905 -
3 yıl aradan sonra konuya yorum yazmak zorunda kaldım :) Ben kol dayama sipariş ettim ama arabanın döşemeleri siyah ama yanlışlıkla gri sipariş ettim sizce nasıl durur -
vayyyy be 3 sene sonra bile konuya yorum yazılıyormuş....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X