Şimdi Ara

mod uzantılılı video yu bilen varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jvc mc200 hdd li kameramla çektigim görüntüler mod uzantılı oluyor?
    bu nedir?
    en iyi kalitede vcd ye nasıl aktarabilirim.?

• mod uzantılı videoları ilk kez duyuyorum.Mov uzantılı Quicktime videoları ama
  • Bu JVCnin "marifetidir"!
    Aslında dosyan mpeg. Bunu uzun uzun mpeg'e render edicem diye uğraşabilirsin
    ya da bi dene bakalım, eğer yapmayı biliyorsan, uzantı kısmındaki .mod'u sil, yerine "mpg" ya da "mpeg" falan yaz.
    Amazon'da JVC HDD'ler ile ilgili review'ları okurken, biri bu sorunu bu şekilde kolayca halletiğini yazmıştı.

Eğer en kalide mode da çektiysen, VCD yapman için mpeg 1'e dönüştürmen gerekecek gene.
    Ama en dandik mode da çektiysen, VCD yapmaya hazır demektir kaydettiklerin.
  • evet uzantı degiştirmek işe yaradı winamp media player da gösterim saglandı.
    mod dosyasıda mpeg2 nin dobly digital eklenmiş halimiş.
    bilginize...
  • Bu jvc den ne çektim onu bende bilirim.Elimde iki adet jvc ile doldurulmuş mini dv kaset
    Hala da ne olduğu belli olmayan garip bir bağlantı yuvası .. Bu jvc firması herhalde hep aykırı
    davranmayı seviyor.Müşteriyi hep yokuşa sürüyor.
  • Bu MOD'un ne olduğunu anlayabilmek ve her programla açabilmek için bayağı uğraştım. Sonunda ben de uzantıları değiştirerek sonuca ulaşmıştım.

Özellikle AVI movie player, power dvd sorunsuz çalıştırıyor.

Ben başka bir şey sormak istiyorum. her görüntü dosyası aynı zamanda MOI uzantılı 2. bir file daha oluşturuyor. Sanırım bu videonun çekildiği zaman, süre bilgileri gibi. Yani Bilgisayarıma attığım görüntünün ne zaman çekilmiş olduğunu bulamıyorum. Acaba Bu MOI dosyası bu işe mi yarıyor. MOI'yi nasıl kullanacağım?

Teşekkürler.
  • arkadaşım çektiğin görüntüleri pc ye kaydettikten sonra tarih ve saati göremiyorsan bunun için bir proğram var. Bende aynı derde düşüp epey kafa yorduktan sonra burada bir arkadaş yardımcı oldu. Evet tarih ve saat pc ye kaydederek oluşturduğun dosyanın içinde gömülü oluyor. Onu yeniden o programla pc ye kaydettiğinde görüntülerinde tarih ve saat çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim yardımın için. Programın ne olduğunu öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphino

Teşekkür ederim yardımın için. Programın ne olduğunu öğrenebilir miyim?

''DVdate60en''ya da ''DVdate'' diye küçük bir program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphino

Bu MOD'un ne olduğunu anlayabilmek ve her programla açabilmek için bayağı uğraştım. Sonunda ben de uzantıları değiştirerek sonuca ulaşmıştım.

Özellikle AVI movie player, power dvd sorunsuz çalıştırıyor.

Ben başka bir şey sormak istiyorum. her görüntü dosyası aynı zamanda MOI uzantılı 2. bir file daha oluşturuyor. Sanırım bu videonun çekildiği zaman, süre bilgileri gibi. Yani Bilgisayarıma attığım görüntünün ne zaman çekilmiş olduğunu bulamıyorum. Acaba Bu MOI dosyası bu işe mi yarıyor. MOI'yi nasıl kullanacağım?

Teşekkürler.

slmlar..

bendede JVC MG 21u hdd camera VAR.video cekimler ve fotograf cekimleri iyi.fakat bilgisayardan izledigimde. videolarında resimlerinde hepsi birbirine girmis sekilde cıkıyor..kameradan izlerken problem yok. ((( uzantılarını degistirdim yine olmadı.bütün video oynatıcıları denedim.videolarda resimlerde de hani uydudan sinyal az alırsında renler karısır yesil yesil seritler gelir aynen öyle:( makina ntsc uyumlu oldugu icin tv dende bakamıyorum.makina elimde patladı.. lüfen yardım edin....

• Ben de buradan buldum... MOD dosyalarını MPEG yapıyor ve bilgisayara aktardığında 4:3 görüyorduk eskiden 16:9 videoyu onu da düzeltiyor "set wide screen flag" i işaretlediğinde.. Link aşağıdaki açıklamada..

new version of SDcopy.exe available
    Hi
    The new version V1.99beta of my tool sdcopy.exe is available here:

http://zyvid.com/smf/index.php?acti...ic=280.0;id=153

You can use it to convert the mod files from the Panasonic or JVC tapeless camcorders to standard mpeg2 files.
    The new version now sorts the thumbnail icons by the file date and lets its icon blink in the taskbar in case the copy operation is finished(helpful when running in background).

• jvc lerde gerçekten bir antikalık var. ilk bende mod uzantısında sorun yaşamıştım. onu uzantısını değiştirerek hallettim. bu seferde wide screen olan görüntüyü bilgisayarda kare olarak izledim. kendi auto düzeltmedi. onnuda adobe premier sayesinde düzelttim. adamı hasta eder bu jvc. adam gibi kendi yazılım desteğide yok...
  • bende uzantıyı değiştirip (.vob, .mpeg) pocketdivxencoder ile ripliyorum, programın kendi özel ayarları ile orjinalinden daha canlı, hoş görüntüler çıkıyor ortaya, tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 7 Nisan 2009; 7:07:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.