Şimdi Ara

mod tigermax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

mod tigermax

mod tigermax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***volkan*** -- 19 Nisan 2007; 20:40:36 >

1 kasanın altına 12lik fan takilacak
    2 kasanın içi u.v turuncu boyanacak
    3 kasa siyah boyanacak veya kaplanacak
    neon ve fan desteği filan işte

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

• devam ediyoruz

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

• kasanın önünede 120mm bir delik açıp ledli fan koysan hem görsel olarak hem kasa içi havalandırması yönünden iyi olur diye düşünüyorum feel hesabı

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

kasanın önünede 120mm bir delik açıp ledli fan koysan hem görsel olarak hem kasa içi havalandırması yönünden iyi olur diye düşünüyorum feel hesabı

gerek yok zaten kasanın hava akımı gayet iyi ayrıca çok fazla feel taklidi var piyasada biraz daha orjinal olsun

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

mod tigermax

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok fazla feel taklidi var piyasada biraz daha orjinal olsun

BU KONUDA SONUNA KADAR HAKLISIN
  • Arkadaşlar feel hurricane taklidi yapılmasının tek nedeni görsel olarak değil işlevsel olarakta yapılıyor. Öne fan taktınızda hem kasa içi hava akımı daha iyi oluyor ve bileşenlerin soğumasını sağlıyor hemde direk hdd'nin önüne geldiği için hdd'yi soğutuyor.Tek nedeni görsel olarak değil yani.

@martech2 kasanın tepesinede 12 lik fan taksan daha iyi olmazmı soğutma açısından ? Şu alta taktığın fanı da boyasan daha güzel olur. Bütün kasayı boyamışsın fan orda siyah , biraz sırıtıyo. Sadece yapraklarını kasayla aynı renk yapsan bence daha güzel olur.

Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 19 Nisan 2007; 23:22:03 >

Orjinalden alıntı: batuhany

Arkadaşlar feel hurricane taklidi yapılmasının tek nedeni görsel olarak değil işlevsel olarakta yapılıyor. Öne fan taktınızda hem kasa içi hava akımı daha iyi oluyor ve bileşenlerin soğumasını sağlıyor hemde direk hdd'nin önüne geldiği için hdd'yi soğutuyor.Tek nedeni görsel olarak değil yani.

@martech2 kasanın tepesinede 12 lik fan taksan daha iyi olmazmı soğutma açısından ? Şu alta taktığın fanı da boyasan daha güzel olur. Bütün kasayı boyamışsın fan orda siyah , biraz sırıtıyo. Sadece yapraklarını kasayla aynı renk yapsan bence daha güzel olur.

Eline sağlık.

kasanın önüne zaten 12 lik fan takılabiir onun için öne dokunmadım alttaki fana gelince evet o fanlar boyanacak kasanın rengi değilde u.v sarı veya yeşil düşünuyorum ama a.c fanları boyarım artık bu ara mesai biraz yoğun hafta sonuna kalır artık inşallah bi sorun çıkmazsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.