Şimdi Ara

(Mod tavsiye)Skyui error code 5(Çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün bir hata ile karşılaştım ve türkçe kaynak bulamadım. Hata sebepsiz yere çıktı dün haritada her hangi bir problem yoktu bugün açtığımda ise hata ile karşılaştım. Oyunu silip temiz bir kurulum yaptım, modlu denedim, modsuz denedim (skse ile) sonuç yine aynı. Skyui nin en son sürümünü kurdum hala hata veriyor. Çözümü bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.

Not: Kullandığım modları ekleyeceğim. Pek mod işinden anlamıyorum acaba bilen birileri güzel modlar hakkında da bilgilendirirse çok makbule geçer.

Aynı hatayı alıyorum.(Resim alıntıdır.)

Kullandığım bazı modlar:

Edit: Sorunu çözdüm. Meğer yüklediğim video oynatıcı dosyayı video dosyası olarak gördüğü için sonundaki .swf uzantısı silinmiş bende tekrar yazınca düzeldi. Aynı veya benzeri bir hata ile karşılaşanlar için yollardan biri de bu. (bu arada ilk başta map.swf dosyası yoktu, modu önce mod manager ile kaldırdım sonra da manuel olarak kalan dosyalarını temizledim.)

Edit2:Madem çözdük oyunu daha da güzelleştirecek mod tavsiyelerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkul61 -- 11 Ağustos 2015; 1:30:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.