Şimdi Ara

Mod-Medyan Kanıtları ...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html

buyur kardeş linkin tamamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrerdl -- 6 Nisan 2011; 16:31:10 >
  • KANAL D NİN HABERİ MOD MEDYAN

http://www.vidyotup.com/video/144169/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrerdl

http://www.fr
    mtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan.html

buyur kardeş linkin tamamı

hala utanmadan linki veriyorsun

o mesaj ilk 3 sayfada yok. 4 . sayfa ise zaten sınavdan sonra başlıyor.

daha ben 1 tane kitapçık görmedim tek bir yöntemle 30 + sorunun çözülebildiği. herkes diyor şu yöntem 10 tane çözüyor şu 5 tane çözüyor böyle 5 tane yöntemi birleştiriyorlar 25 tane çözülüyor

cevaplar bilindikten sonra 10 tane yöntemle ben 40 tanede çıkartırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 6 Nisan 2011; 16:52:57 >

• Şöyle düşün CeFurkan, şuanda bahsi geçen 3 tane yöntem var, 3 yöntem ile kesinlikle tüm kitapçıklarda 30'dan fazla doğru cevap çıkıyor. Yöntemleri sorulara göre uygulamak diye bir şey yok, ilk yöntemi uyguluyorsun, anladığının aksine yöntem doğru cevabı vermez ise değil yöntem hiç bir cevabı doğru olarak göstermez ise ikinci yöntemi, ikinci yöntem hiç bir cevabı doğru olarak göstermez ise üçüncü yöntemi kullanıyorsun. Bu şekilde de hazırladığım bir ygs şifre çözücü var istersen istediğin kitapçıktan sorular seçip deneyebilirsinwww.onurkahveci.com/ygs-sifre-cozucu.html

• Kitapçık no: 11166-19864 (Mat)
    Tek yöntem: Rakamsal değeri en büyük şıkın sağındaki ilk şık doğru (Değeri en büyük şık E ise A şıkkı doğru)
    Rakamsal olarak en büyük değerin tespit edilebildiği soru sayısı: 33 (7 soruda şıklar x>y>z vesaire şeklinde en büyük değer tespit edilemiyor)
    Yukarıda verilen tek yöntemin kullanılabildiği 33 sorudan doğru olarak yanıtladığı soru sayısı: 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 6 Nisan 2011; 17:24:39 >
  • peki cefurkan kardeşim; ben linki verdim ,orada adı soyadı bile yazan ve isimlerini önünde öğretmen sıfatı olan kişilerin sınav tarihinden önce mod medyan sorusu geleceğini söylemelerine ne diyorsun.
    resmini bile koydum sayfaya hala neden kafalar toprağa gömülüyor.
    tıkla gör.

http://groups.google.com/group/tmoz/browse_thread/thread/c9a3157f5c30dc40/1c94e0b802867cc2
  • Caner kardeş senin verdiğin linkte final dershanesi söylemiş deniyor , diğer forumlarda cemaat yapmış deniyor. Ortada harbi bir karışıklık var. İstifa eden ösym başkanı şimdi yeni başkanı suçlu buluyor ya da suçlar gibi konuşuyor. Ee senin zamanında olmadı mı kpss kopya olayı. Herkes suç atacak birilerini arıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 6 Nisan 2011; 17:53:40 >
  • lütfen bir daha o linke gir. Tarihlere bak. Ayrıca orada insanlar rumuz ya da nick kullanmamış. Adamların isimleri yazıyor. Oradaki gerçek şu: mod medyan olayı özellikle dersaneye giden öğreciler tarafından biliniyor.Çünkü dersane mod medyanın çıkacağını bi şekilde duymuş, Fakat öğreciler mod medyan sorusu çıkacağını sanmış. Yani bir sızma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 6 Nisan 2011; 18:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster0606

quote:

Mod-Medyan Kanıtları ...!!!

savcı gör bunları savcıı

o forumun yönetimindeydim bu yıl 6. yılım olacaktı forumda, isyan edip atıldım bu yaz... O bölümdede sıklıkla dolaşırdım kader işte atılmayıp, onu orda görüp araştırsaydım işlem yapmadan 100.000 lerce kişinin hakkına girecektim vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: temizkopat33

quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

quote:

quote:

http://img830.imageshack.us/f/adsz11x.jpg/

söylenecek başka bi şe yok ki bu tarama yetiyor...cemaat çalmış soruları aslında buna çalmak denmez ki allah bilir soruları onlar hazırlamıştır...

Bu resim cemaatin değil birilerinin çaldığının kanıtı olur ancak... (Eğer hata değil de bir hırsızlık varsa ortada benim vicdanımda da bir numaralı şüpheli cemaattir ve bunun gerekçelerini soran olursa bir bir somut delillerle ortaya koyarım...) Ama kanaatler ile suçlama yapılamaz, verilerle/delillerle yapılır...

sence basılmayan bi kitabın bile toplatıldığı,düşünen herkesin içeri tıkıldığı bir ortamda bu haltı kim yiyebilir? elbetteki hükümete yakın birileri bunlarda kim cemaat dershaneleri..bundan daha iyi delil ne bekliyosun ki? bak cemaate yakın gazetelere telavizyonlara ösym nin sözcülüğünü yapıyorlar...hiç üstüne giden yok meselenin...

Düşünen mi? Ne düşünüyormuş bu zanlılar? İşleri güçleri hak etmedikleri iktidarı şantajla, çarpıtmayla, her türlü kurumu kullanarak zorla ele geçirmeyi "düşünmek" ise, biri dur demeli buna. Geç bile kalındı.

evladım,burası kendini tatmin etme yeri değil ve burda bunlara gerek de yok.. ama madem bi şe salladın ortaya dinle o zaman...onlar hakkında öyle suçlamalar yapmışsın ki sanki elinde bi kanıtın var...varsa göster hadi... içerdekileri tanıyor musun sen? o adamları karşına aldın da bi konuştun mu sen? yada bi kitaplarını falan okudun mu? bir insanın suçu belliyse bellidir ama adamlar içeri tıkıldılar ve ortada hala bi şe yok..eğer onlar hakkında bi bilgin yoksa yorumun da olmasın tmm mı yiğenim... kanal7 den dinleyip dinleyip burda konuşma

Bak yiğenim, iyi oku yazdığımı, kullandığım bağlaçlara ve "zanlı" kelimesini idrak etme çalış. Olmuyorsa bir daha oku. İspat etmek benim işim değil. Kendini tatmin etmeye çalışan sensin, ygs algoritmasından ergenekon davasına girdin, ordan çıktın cemaat dershanelerine girdin. Her olaya siyasi bakıyorsun, hak ve adelet duygun tek bir cepheden çalışıyor senin.

Soruşturmayı ve iddiaları o kadar merak ediyorsan, buyur oku:

http://tr.wikisource.org/wiki/1._Ergenekon_%C4%B0ddianamesi

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Düşünen mi? Ne düşünüyormuş bu zanlılar? İşleri güçleri hak etmedikleri iktidarı şantajla, çarpıtmayla, her türlü kurumu kullanarak zorla ele geçirmeyi "düşünmek" ise, biri dur demeli buna. Geç bile kalındı.

İşte senin gibi zihniyetlerin bir ürünü bugun istinad edilen suçlar.
    Akit gazetesini okuyup buralarda paylaşım yapma.
    Özgür ol zihnini temizle. Bilmediğin insalar hakkında da atıp tutma.. Kul hakkı yeme demediler mi kanal 7'de?

Ben gayet özgürüm, herşeyi kendimce tartarak konuşuyorum ve bizzat yaşadığım olaylardan yola çıkıyorum.
    Vakit falan okumam ama sen belki aydınlık okuyorsundur. Direktman etiketle at kenara modundasın, kamplaşmışsın; karşı cepheye saldırı modunda bekliyorsun, neden böyleyiz biz? Bu sınava ben de girdim, birileri kopya çekip önüme geçse oh çok iyi ettiler mi diyeceğim? Ön yargılarından arınması gereken kişi sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 6 Nisan 2011; 22:47:02 >

• ösym nin itirafı: şablon var, kopya izi yok

http://www.ntvmsnbc.com/id/25200453/

daha sonra lütfen şu linke de gidin ve TARİHLERE bi bakın.

http://groups.google.com/group/tmoz/browse_thread/thread/c9a3157f5c30dc40/1c94e0b802867cc2

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

acaba sizin gibilere ne deniyor

bir olayın sadece işine gelen kısmını alıyor kullanıyor

bu mesaj konuda ilk 3 sayfada yok

4. sayfa ise 27 martta başlıyor yani sınavdan sonra

Hocam ellerinde veri olmadan ithamda bulunanları yada mevcut verileri çarpıtmaya çalışanları eleştiriyorsun haklı olarak...

Peki, müsadenle bir iki soru sorayım sana;

Zaman gazetesinin cemaatle bir ilişkisi var mıdır?

Varsa şu linkteki haberle aynı kanaatte misin?
    http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1117338&title=sifre-iddialari-curudu-kitapciklarda-dogru-cevaplarin-yeri-farkli (Haberdeki arabaşlığı da not düşelim: Olmayan 'şifreyi' protesto ettiler)

Bana göre soruları kimin aldığı belliydi zaten ama şimdi kesinleşti..

PMYO + YGS = F.G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat53 -- 8 Nisan 2011; 12:00:39 >

• açıkcası gelişmeleri tam takip edemedim cunki millet deli gibi yok medyan yok cembersel yok şurda şifre yok burda bu diyerek birbirini yiyor.

Benim tek bildiğim bu medyan ıvırı zıvırının benim ve nerdeyse tüm arkadaşlarımın kitapcıklarında tutmaması. 5 10 15 soruda tutabilir olasılık diye birşey var. Ha eğer bunun aynı basın kitapcıgı kadar tuttuğu bir kitapcık oldugu ve talabenin o soruyu o sekilde cozdugu kanıtlanabilirse çarşı karışır. Basın kitapcıgının bu şekilde olmasıda osym adlı kurumun basitliğinin göstergesi.

Problemin temeli şu; genel anlamda birçok kişinin sınavı kötü geçti. Matematik diğer dersleride etkiledi ve ozellikle orta seviyedeki sayısal ogrenciler cok etkilendi. ve birçocugunun o sınavdan sonra lys için moralide kalmadı. hatta birçok kişi 2 hafta olmasına rağmen calısmıyor neredeyse. temel problem bu. insanlar bu yuzden cok ustune gidiyorlar bu işin. Eminim sınav geçen yılki düzeyde olsa idi ve tekrar bu medyan zımbırtısı ortaya cıksa idi herkez bende yok sundada yok eğer olan varsa bulunup sınavı iptal edilsin diyecekti.

Sınav iptal olursa daha rezillik olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 8 Nisan 2011; 12:54:40 >

• @cefurkan

Bu sene sınava girdin mi ?
  • Şu danıştay ve savcılık bir karar verse de adayların başı artık ağrımasa...

3 ay sonra karar verip YGS' yi iptal etmeye kalkarlarsa ne gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

@cefurkan

Bu sene sınava girdin mi ?

hayır 2004 de girdim. 2005 dede zevkine girdim.

girdiğim en son sınav ales

bu arada herkes şifre şifre şifre diyor. çünkü şifre demek işlerine geliyor. fakat bunun asıl adı algoritmadır. bilgisayarcılar bilir.

algoritmanın dandik olduğu kesin. fakat algoritmanın sızdırılıp sızdırılmadığı şaibeli. az daha bekleyelim sonuçlar belli olsun ondan sonra bakalım halka açacaklarmı sonuçları detaylı olarak insanların inceleyebilmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 8 Nisan 2011; 14:03:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.