Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (45. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
Teşekkür ederim dostum
Rica ederim,umarım yardımcı olabilmişimdir. -
quote:
noldu komik mi geldi..
siteye döndüğünde konuşalım -
Ultraaslan Bu Lambaları Anakarttan besleyebılıomuyuz?
Elimde 1-2 Tne Fan Varda Işıklı Fan A Para Vermek İstemiyorum.
Yardımcı Olursanız Sevinirim. -
tabi hocam besliyebilirsin yalnız direnç kullanman gerekecek çünkü ledler 3 v anakarttan gelen v ise 5v ve 12v.
bu arada Ultraaslan değil ultraslan911 -
Yaklaşık 2 Saat Sonra.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan911
tabi hocam besliyebilirsin yalnız direnç kullanman gerekecek çünkü ledler 3 v anakarttan gelen v ise 5v ve 12v.
bu arada Ultraaslan değil ultraslan911
Pardon ultaslan911 ^^
Verdiğin Bilgi İçin Saol Ama Bnm Bu Konu Hakkında Bilgim Yok Snn Gösterdiğin Yolları İzleyip Masa Üstüne Değilde Fan In Üzerine Yapmam Gerekior Değilmi ?
Yoksa Farklı Bı Yontemmı Izlıces ^^ -
quote:
Orjinalden alıntı: keyloqqer
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan911
bu arada Ultraaslan değil ultraslan911
Pardon ultaslan911 ^^
Verdiğin Bilgi İçin Saol Ama Bnm Bu Konu Hakkında Bilgim Yok Snn Gösterdiğin Yolları İzleyip Masa Üstüne Değilde Fan In Üzerine Yapmam Gerekior Değilmi ?
Yoksa Farklı Bı Yontemmı Izlıces ^^
bilgisayardan bir miktar kablo çekerek gene masa üstüne yapman mümkün olur
-
GÜNCEL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 17 Ocak 2009; 10:51:31 >
-
Bayağı kalabalık bir odanız var -
Bunlarda benden
-
-
Odalar güzel de herkesde z5500 var...bende almak istiyorum 2. el olabilir satanlar varsa uygun fiyata pm den görüşebiliriz -
quote:
Orjinalden alıntı: Garen Yöndem
Bunlarda benden
zannederim odanız biraz küçük ama çok dinlendirici ve şirin gözüktü bana. -
quote:
Orjinalden alıntı: sozelsters
quote:
Orjinalden alıntı: Garen Yöndem
Bunlarda benden
zannederim odanız biraz küçük ama çok dinlendirici ve şirin gözüktü bana.
evetodam küçük ama yerleşimimin çok iyi olduğunu söylüyorlar, gören arkadaşlarım hep şaşırıyolar çünkü odam ufak olsa da herşeyim var orda ve hayatım orda geçiyor hemen hemen.
-
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
ooouuuuuuuuuuuuuuuu ....bommbaaa yaa.....10 üzerinden 13 verdm....süper bı ortam yaa.bayldm...hayalmddeki oda..artık üniv de kendı odama yapcaz bunu....sen mi çizdn yoksa baskasınamı yaptırdn...ama harbiden...konudun topiğin herseyinn 1 numarası olmş..üstüne tanımam...masa yada bişeyler yap..öle kalmasın oo yaa...sade gzllii bozmasın....odaya aşk oldm:D:D:D
-
benimde böle kendimce güzel bi odam ve bilgisayarım var işte.askere gidicem 14 aralıkta çok özlicem odamı ve bilgisayarım canlarım benim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal1ty -- 7 Aralık 2008; 3:46:53 > -
@fatal1ty Hayırlı Teskereler... -
quote:
Orjinalden alıntı: fatal1ty
benimde böle kendimce güzel bi odam ve bilgisayarım var işte.askere gidicem 14 aralıkta çok özlicem odamı ve bilgisayarım canlarım benim:)
hayırlı teskereler..
ayrıca o graffitili oda süper ötesi yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: fatal1ty
kasanın altında bardakmı var?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X