Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
483.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: volkov_19

quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

canlanın millet nerede ortamlar koskoca donanımhabere yakısmıyor ama

şiii şamar oğlan milleti kendi ortamını göstererek gaza getirmeyi dene yok öle 3 ykr 5 köfte

benden geçti o sırayı savdım ben..
  • Bende tepembe ledler animasyon yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

BUDA BENDEN UPDATE

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Görüntü çok güzel Keşke benimde öyle olsa

• Bu da benim mekan ışıklandırma el yapımı. Bir fotoğrafta flash ı kapattım belli olsun diye.

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
    Dolabın yanındaki resimler küçüklükten hatıra :D (Fotoğraflar büyük kusura bakmayın küçültemedim)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: eraygamer

Bu da benim mekan ışıklandırma el yapımı. Bir fotoğrafta flash ı kapattım belli olsun diye.
    Dolabın yanındaki resimler küçüklükten hatıra :D (Fotoğraflar büyük kusura bakmayın küçültemedim)

Masa ilginç geldi bana,ışıklandırmanın çok hoş olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazıkki,bir neon daha fazla iş görecektir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

quote:

Orjinalden alıntı: eraygamer

Bu da benim mekan ışıklandırma el yapımı. Bir fotoğrafta flash ı kapattım belli olsun diye.

Masa ilginç geldi bana,ışıklandırmanın çok hoş olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazıkki,bir neon daha fazla iş görecektir bence.

Şimdilik neon bulamadığım için çam ağacı ışıklandırması kullanıyoz :D . Bu arada bilgisayar masası diye bilgisayar kulesi almışım o yüzden ilginç duruo.

• Yakın zamanda kasaya mod yapcam güncelleyip göndericem. Ancak plexi glas ve neon ları (internet hariç) nerelerden temin edebileceğimi söylerseniz çok sevinirim.
  • Selam.

Yakında Dualview olayına giricem , tabii HGU monitörleri gönderirse

Wireless sistemi :

http://www.wifi-turk.com/galeri-40-edimax-ew-7318-usg-+-8-dbi-omni-anten.html

Bunlarda sistem fotoları :

• quote:

Orjinalden alıntı: bde

Selam.

Wireless sistemi :

Bunlarda sistem fotoları :

Anlaşılan weble uğraşıyorsun. Dediklerinden bişi anlasaydım yardım edebilirdim. Sanırım tüm mahalleye kablosuz internet dağıtacan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraygamer -- 7 Ekim 2008; 22:08:50 >

• quote:

Selam.

Wireless sistemi :

Cahilliğim için kusura bakma,tüm bu wireless sistemi ve sunucu web yayını içinmidir başka bir şey içinmi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

oda modifikasyon diye bi bölüm olması lazım ozaman

Sen bilgisayarını banyo yada balkonda kullanıyorsun herhalde dostum.

ben balkonda kullanıyorum.
    ne oldu bi sorun mu war

Evet sorun var dostum,orda üşütüp hasta olursunuz

Bilgisayar sadece oda da kullanılacak diye bi kural mı war

Aynen bende balkonda kullanıyorum kışında kapalı oluyor zaten

• Yok arkadaşlar bu sistem wireless dağıtımı , sunucu için filan değil.Ne cahilliği estafurullah.

Dışardaki wireless'i önce dışarıdaki ağları kırıp beleş internet için kurdum.Sonradan etik olarak .. hadi etiğide geçtim haram olacağını düşünüp vazgeçtim.Hali hazırda 15 tane AP buluyor.

Yine wireless için çeşitli düşüncelerim var ; mikrotik alma , yagi alıp antenleri dual yapma , anfi alma vs. gibi. Ama şu an bekleme durumundayım , dolardan dolayı.

İçeride ise ; serveri satmak üzereyim , ziraa tek neden içinde 7 tane 12 cm fan + 6 X SCSI diskin uçak kalkerken çıkan sese benzer ses yapması Onun yerine Proliant ML 350 alıcam nasipse.
  • benim mekanda bu şimdilik NOT: herşey GENCEBAY için

• quote:

Yok arkadaşlar bu sistem wireless dağıtımı , sunucu için filan değil.Ne cahilliği estafurullah.

Dışardaki wireless'i önce dışarıdaki ağları kırıp beleş internet için kurdum.Sonradan etik olarak .. hadi etiğide geçtim haram olacağını düşünüp vazgeçtim.Hali hazırda 15 tane AP buluyor.

Yine wireless için çeşitli düşüncelerim var ; mikrotik alma , yagi alıp antenleri dual yapma , anfi alma vs. gibi. Ama şu an bekleme durumundayım , dolardan dolayı.

İçeride ise ; serveri satmak üzereyim , ziraa tek neden içinde 7 tane 12 cm fan + 6 X SCSI diskin uçak kalkerken çıkan sese benzer ses yapması Onun yerine Proliant ML 350 alıcam nasipse.

Aslında sınırsız bir internet bağlantısı bulursan haram sayılmayabilir. Ancak bulduğun kişinin internetini yavaşlatıyorsa iş değişir. Ama iyi bir fikir beleş internet.

• quote:

Orjinalden alıntı: Opps

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

BUDA BENDEN UPDATE

Görüntü çok güzel Keşke benimde öyle olsa

Hacı bu benim eski oda Bikaç sayfa geride yeni odam var. Bu arada Allah sana daha iyilerini versin

• quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

Süper bi odan war kardeşim eğer seninse.. Hatta aklımdaki oda fakat aile izin wermiyo odayı o hale getirmeme

• quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

ODAN GUZEL KARDEŞ YAKINDA BENDE YAPCAM MECBUR ODAMA SOKAKLARA YAPMAK YASAK BILIYORSUN GRAFITTI 180YTL CEZAYI CAKIYOLAR ODAMIZA YAPARIZ BIZDE ONADA KARIŞMAZLAR HERHALDE

• odalar süper yaaabi anda kendimi afrikanın balta girmemiş ormanlarında yaşıyorum hissettim nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan911

buda benim mekan...

edit:resimlerin bazıları gözükmüyordu

Dostum odan çok güzel,ama naçizane bir tavsiye sana,o mor ışık ve şişe olayını birde buzlu camlı olanlarda dene,çok daha süper oluyor,mesela absolute var buzlu camlı onda harika duruyor.

dostum o bnmde aklımda var tanıdğım herkese söledim öle bir şişe olunca getircekler zaten sağolsunlar bayaa yardımları oldu bu konuda biraz daha genişlettim:)))

buda yeni hali

• Grafitti yi yapanın ellerine sağlık çok güzel olmuş sende güle güle kullan.Bizdede bahara boya badana olacakta boyacılar ne anlar bundan böyle prof. yapan adam nerden bulunur arkadasımda yok ki işi bilen?Para ile kaça patlar 15mt^2 lik duvara fikri olan?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.