Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
482.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

evet o şey ayak koymak için

• quote:

Orijinalden alıntı: jesst17

alın buda benimki

evet o şey ayak koymak için

o koltuklardan almayı düşünüyorumda oyunlarda rahat oluyo mu

• Hocam o koltuğu nereden ne kadara aldınız ?
  • Yakında Güncelleme Eklicem Siparişlerin GElmesini BEkliyorum :D
  • Konu ne hale gelmiş, devasa çözünürlükteki fotoları alıntı yapmayın arkadaşlar hem yüklemesi uzun sürüyor hemde bilgisayarı kasıyor boşuna. Laptopla giren bağlantısı 1mb olan bir sürü insan var. Ayrıca şu foto yükleyenler 1024x768 tarzı bir çözünürlükle yükleseler sayfalarında şaftı kaymasa yada simage olarak.

@yıldızgezen hocam masan harikaymış cidden bende pc ve macbook pro kullanıyorum bu tarz bir masayı uzun zamandır arıyorum kendim çizdim bitane çok dehşet birşey ama fiyat çok tuzlu geldi yaptıracağım yerde. Sen nerden ve kaça aldın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Konu ne hale gelmiş, devasa çözünürlükteki fotoları alıntı yapmayın arkadaşlar hem yüklemesi uzun sürüyor hemde bilgisayarı kasıyor boşuna. Laptopla giren bağlantısı 1mb olan bir sürü insan var. Ayrıca şu foto yükleyenler 1024x768 tarzı bir çözünürlükle yükleseler sayfalarında şaftı kaymasa yada simage olarak.

@yıldızgezen hocam masan harikaymış cidden bende pc ve macbook pro kullanıyorum bu tarz bir masayı uzun zamandır arıyorum kendim çizdim bitane çok dehşet birşey ama fiyat çok tuzlu geldi yaptıracağım yerde. Sen nerden ve kaça aldın acaba?

Teşekkür ederim.

Tekzen mobilyadan aldım 175 lira masa 3lü çekmece hariç.
  • Deri Koltuklar Geldi.

Arkadaki koltukta filim izlerken işleri kolaylaştırmak için, kablosuz, tuş aydınlatmalı, şarj edilebilir, lazerli klavye + fare alındı.

• bunlar da benden olsun..

• MMS 460 gözümden kaçmadı. Kasa da masa da kasa aydınlatma da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:YILDIZGEZEN:.

MMS 460 gözümden kaçmadı. Kasa da masa da kasa aydınlatma da güzel.

teşekkür ederim..onun küçük kardeşi bendeki..mms 430..ama maşallahı var 2 senedir tık demedi.. :) ben de bi ara cosmos 1000 almaya niyetlenmiştim, fakat kasamda fazla fan olmasını sevmediğim için vazgeçtim..bu kasanın her tarafı açık..fan takmaya gerek yok hava alması için.. :) en azından belki ileride su soğutmaya geçene kadar bununla devam....
  • quote:

Arkadaki koltukta filim izlerken işleri kolaylaştırmak için, kablosuz, tuş aydınlatmalı, şarj edilebilir, lazerli klavye + fare alındı.

Bu alet iyiymiş ne kadara aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 21 Eylül 2011; 15:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

120 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

120 TL

Markası nedir? Güzel alet gerçekten.

• everest benı sasırttı gercekten guzel alet
  • beyler ortamlarınız süper yazın baya kastım para konusunda inşallah yakında benimde böle bir ortamım olur
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 2 Eylül 2013; 14:03:17 >
  • Bence bir tane beyaz lcd monitör almalısın alabiliyorsan güzel bir ortam var ama monitör işi biraz bozuyor gibi . Belki yeni donanımlarda alabilirsin bilgisayara . Dış mekanda kötü bir şey bulamadım ama şu monitörün yanındaki eşyaları Başka bir yere yerleştirirsen daha güzel olur . Zaten lcd monitör alırsan o sorun da ortadan kalkar diye umuyorum .
  • Yurt dışından monitör alacağım için beklemedeyim büyük sorun olduğunun farkındayım Sistemi yeniledim monitör'üde yenileyeceğim , bilgisayar masası değişmeyi düşünüyorum komple dolabın ordaki köşeyi büyük bir masa düşünüyorum
  • Sen baya büyük değişikler yapmak istiyosun Bilgisayar masası olarak ikea'dan ben bir tane aldım çok ama çok memnunum ama geniş bir masa istiyorsan başka bir yerden almanı veya yaptırmanı tavsiye ederim . İkinci bir masaya gerek yok diye düşünüyorum ama sizin kararınız . Masa alıcağınıza bence siyah bir bilgisayar masası dolap kombinasyonu yapmanızı tavsiye ederim..
  • Bu masayı kullanmayacağım zaten Çizimlerini yaptım masanın bulup atayım bir , dolap tasarımınıda ben yaptım ama o işleme girdi bile resimleri bende değil geldiğinde resimlerini atarım zaten
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.