Şimdi Ara

MOCAN OTOGAZDA LPG TAKTIRANLAR (Ankara) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.811
Cevap
94
Favori
257.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Mocan yetkilisi, aracım ford focus 100bg olan modelinden BRC arıza lambasının yanmayacağı konusunda garanti veriyor mu? saygılarımla.

Arıza lambanız yanmayacaktır. Biz bunu Firma olarak garanti ve taahhüt ederiz.

Saygılarımızla

quote:

Orijinalden alıntı: taygunm

Sayın Mocan yetkilisi, aracım ford focus 100bg olan modelinden BRC arıza lambasının yanmayacağı konusunda garanti veriyor mu? saygılarımla.
  • BRC my10 kiti taktırdıktan sonra LPG dönüşümünün bakımı ne kadar süre arayla yapılıyor, ve bakım maliyetleri (gaz filtresi gibi) ne kadar tutuyor?
  • Bugün itibari ile bizde MOCAN 'lı olduk, Başta Övünç Bey ve Babası olmak üzere Mak. Mühendisi Osman beye ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Bugün itibari ile bizde MOCAN 'lı olduk, Başta Övünç Bey ve Babası olmak üzere Mak. Mühendisi Osman beye ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Hayırlı olsun. Tasarruflu günler.

LPG sistemi bakımımız 10.000 KM'lik periyotlarda yapılmaktadır. Bakım maliyeti 30 TL'dir.

Saygılarımızla,

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

BRC my10 kiti taktırdıktan sonra LPG dönüşümünün bakımı ne kadar süre arayla yapılıyor, ve bakım maliyetleri (gaz filtresi gibi) ne kadar tutuyor?
  • Sayın Mocan Otogaz Yetkilisi:

My 07 ile My 10 kiti arasındaki farkı açıklayabilir misiniz acaba? Bir de 10.000 km bakımı derken kastettiğiniz filtre değişimi midir?

Enjektörler, Elektronik Kontrol Ünitesi, Sıcaklık Sensörü farklılıkları bulunmaktadır. 10.000 KM bakımı ; Filtre değişimi, sızdırmazlık ve kalibrasyon kontrolünden ibarettir.

Saygılarımızla

quote:

Orijinalden alıntı: xpss

Sayın Mocan Otogaz Yetkilisi:

My 07 ile My 10 kiti arasındaki farkı açıklayabilir misiniz acaba? Bir de 10.000 km bakımı derken kastettiğiniz filtre değişimi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOCAN OTOGAZ -- 25 Ocak 2011; 6:28:43 >
  • Sayın Mocan yetkilisi, iyi akşamlar diliyorum, ilk lpg dönüşümünden sonra ayara gelmeye gerek var mı yoksa 10binimi beklemek gerekiyor,
    Saygılarımla.

Zorunlu olmamakla birlikte ilk 1.000 - 1.500 KM aralığında aracı kontrol etmekte fayda vardır. Bu kapsamda yapılacak işler kalibrasyondan ziyade mekanik kontroldür.

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

quote:

Sayın Mocan yetkilisi, iyi akşamlar diliyorum, ilk lpg dönüşümünden sonra ayara gelmeye gerek var mı yoksa 10binimi beklemek gerekiyor,
    Saygılarımla.
  • Ben de 10 gün kadar önce Mocan'a taktırdım. İlgili ve bilgili kişiler. 420 km oldu, fullediğim 55'lik tanktaki gaz daha bitmedi. Araç yeni Civic. Teşekkürler.

Sizler gibi değerli müşterilerimize hizmet vermek bizleri onurlandırır.
    Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
    BRC Sisteminizi güle güle kullanın.

Saygılarımızla.

quote:

Orijinalden alıntı: yataylimit

Ben de 10 gün kadar önce Mocan'a taktırdım. İlgili ve bilgili kişiler. 420 km oldu, fullediğim 55'lik tanktaki gaz daha bitmedi. Araç yeni Civic. Teşekkürler.
  • sayın mocan yetkilisi

honda jazz arabama sizde lpg taktırdım daha sonra aracın bujilerini başka bi yerde değiştirttim fakat bujileri değiştiren usta sizin taktığınız enjektörü motor kağağının altına taktı bi problem çıkarır mı. motor kapağı tam oturmadı sanki siz nasıl takmıştınız hatırlayamadım yardımcı olur musunuz

Aracınızı kontrol etmemizin faydası olur. Müsait olduğunuz zaman kontrole gelebilirsiniz.

Saygılarımızla

quote:

Orijinalden alıntı: battuu

sayın mocan yetkilisi

honda jazz arabama sizde lpg taktırdım daha sonra aracın bujilerini başka bi yerde değiştirttim fakat bujileri değiştiren usta sizin taktığınız enjektörü motor kağağının altına taktı bi problem çıkarır mı. motor kapağı tam oturmadı sanki siz nasıl takmıştınız hatırlayamadım yardımcı olur musunuz
  • Sıralı sistem taktırmak konusunda o kadar kararsızım ki bazen forumlarda olumsuz yorumlar görünce acaba benim araca da olur mu böyle şeyler diye düşünmeden edemiyorum titizim galiba biraz konuda.Lakin burayı okuyunca nedense bir rahatlama geldi bana yani şu an arabaya binip sizin oraya gelip tak abi şu sıralı sistemi diyesim geldi o derece :)

aracım 2001 model Honda Civic 1.6 ies düz vites bu araca uygunmudur BRC uygunsa fiyatı ne kadardır vs vs yardımcı olursanız sevinirim Mocan Otogaz

Orijinalden alıntı: Gngrumt

Sıralı sistem taktırmak konusunda o kadar kararsızım ki bazen forumlarda olumsuz yorumlar görünce acaba benim araca da olur mu böyle şeyler diye düşünmeden edemiyorum titizim galiba biraz konuda.Lakin burayı okuyunca nedense bir rahatlama geldi bana yani şu an arabaya binip sizin oraya gelip tak abi şu sıralı sistemi diyesim geldi o derece :)

aracım 2001 model Honda Civic 1.6 ies düz vites bu araca uygunmudur BRC uygunsa fiyatı ne kadardır vs vs yardımcı olursanız sevinirim Mocan Otogaz

bende okudukça 4 sene boyunca lpg ye karşıydım en son benzin 4liraya yaklaşınca kii şimdi çoktan geçti araştırdım ankarada en iyi ustalardan birisi mocan otogaz dediler brc nin kaliteside zaten belli gittim taktırdım şükür 3bin km oldu daha tık demedi benzinden hiçbir farkıda yok anlamıyorsunuz bile araç benzinde mi gazdamı

• selamlar,

bugün sabah ben de mocan otogaz'da octavia 1.6 mpi aracıma lpg taktırdım...öncelikle söylemeliyim ki çok titiz çalışan ve gayet ilgili ve bilgili personele sahipler.kendilerinin benim reklamıma tabi ki ihtiyaçları yok ama ben yine de kendilerine buradan da teşekkürlerimi sunuyorum.övünç bey olsun,fatih bey olsun daha bugün resmen tanışmamıza karşın çok ilgiliydiler.sorularımızı da sakinlikle ve memnuniyetle yanıtladılar. ben günümü sadece meraktan araç başında geçirmeyi tercih ettim ama isterseniz sizi şehre bırakıp,alabiliyorlar. işin güzel yanı işi söyledikleri gibi yapıp,söyledikleri saatte bitirmeleriydi. kaputu kaldırdığınızda enjektörler hariç araçta lpg takılı olduğunu anlamanız mümkün değil.önceki lpgli aracım aklıma geldikçe;demek ki iteyince ve özenince oluyormuş dedim.siz de randevu saatinizde giderseniz işinizin görülmemesi için bir sebep yok.eğer mpi motorlu (vw,skoda,seat) yada focus aracınız varsa ahmet ustayı özellikle bulun

ankarada lpg taktırmayı düşünüp de kararsız olanve bu konuyu okuyp da bilgilenmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum,rahatlıkla gidip taktırabilirler... herşeyden önce size güven veren ve ilgili insanlar bulacağınızı bilmelisiniz.

montaj aşamasında ve şu saate kadar kullanımda hiçbir problem yok...inşallah bir problemle de karşılaşmayız..ama aksilik ya ,çıkarsa da biliyorum ki yine aynı ilgiyle bizimle ilgilenecektir övünç bey.

iyi/kaliteli işin her zaman örnek gösterilmesinden ve takdir edilmesinden yana olduğum için sizlerin önünde de kendilerine teşekkür etmek istedim.

son olarak beni mocan otogaza yönlendiren ve sorularımı içtenlikle yanıtlayan sayın faruk sevgili hocama da ayrıca teşekkürler.

saygılar,
    emre cilvez

• Ben daha önce brc kiti yaldızlarda taktırdım onların suratsızlığını montajdan sonra müşteriyi baştan savmalarını gördükten sonra ve bir çok lpgci firmanın da aynı olduğunu gördükten sonra Mocandan Övünç beyle tanıştım.Mocan gibi güleryüzlü işine sahip çıkan firma görmedim.Yıllardır forumlarda,çevremde eşime dostuma tavsiye ediyorum.Gittikçe işlerinizin arttığını duydukça mutlu oluyorum.Sizin gibi düzgün firmalar kazanmalı.Tek bir sıkıntı var Mocan otogaz çok talep gördüğü için kalabalık oluyor.Mocandan reklam parası almıyorum, hiç bir çıkar ilişkim yok.Gece vakti bunları niye mi yazıyorum.Çünkü Yaldızlar gibi değil sizin gibi düzgün firmaların kazanmasını istiyorum.

Ben de 2008 honda civic dream aracima 3 yillik garantiyi bozma pahasina Mocan firmasinda LPG donusumu yaptirdim. Kendilerine ilgi alakalari ve titiz calismalarindan dolayi tesekkur ediyorum. Ben teklif bile etmeden sizdirmazlik raporunu ve ek-1 belgesini de aldilar. Aracimda montaj sonrasi ufak bir ses sorunu vardi onu da hemen giderdiler. Arkadaslarimdan duydugum ve forumda yazilan ovguler bosuna degilmis.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.