Şimdi Ara

mobogenie sistem uygulamasını kaldırmıyor (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle şunu söyleyeyim general mobile e-tab4 (meb'in dağıttığı) tabletim var, daha önceden root atıp meb'in uygulamalarını kaldırmıştım mobogenie ile. bugün bir arkadaş tabletini verdi root atmam için. mobogenieyi kurdum ve root attım buraya kadar problem yok. meb'in uygulamalarını kaldırmam gerekiyor ve bunlar mobogenie'de sistem uygulaması olarak gözüküyor, kaldırma seçeneği aktif değil (ROOTLU OLDUĞU HALDE)

benim için şuanda 2 çözüm var:
    biri bu anlattığım mobogenie olayı,
    diğeri de navigasyon barını geri getirmek. şöyle anlatayım; mebin uygulaması ilk açılışta açılıyor ve kaçışı yok ama pil uyarısından ayarlara girebiliyorum. girdim de zaten, hata ayıklamayı açıp root attım. neyse, buradayken üstteki ve alttaki barlar yani bildirim çubuğu ve navigasyon çubuğu gözükmüyor. istediğim uygulamayı bilgisayardan kurabiliyorum ama onu açamam.
    yani özet olarak: "Navigasyon ve bildirim barı gözükmüyor, bir uygulamayı açmam gerekiyor nasıl açarım"

şimdiden teşekkürler. pek anlatamamış olabilirim kusura bakmayın :)

edit: ayarlarda dolaşırken birden çöktü ve ana ekrana geldi şimdi System app remover kurup kaldıracağım. yardım alamasam da teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 30 Nisan 2015; 19:47:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bende de aynı sorun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.