Şimdi Ara

Mobilite: Samsung Galaxy F, LG G3 Beat, Sony Xperia Z3 ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normalde dh incelemelerini izlemeden birşey almam ama bir hevesle z2 aldim. inşallah inceleme videosunda moralimiz bozulmaz. :) sabirsizlikla bekliyorum videoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet iyiden iyiye kızışıyor.

• samsungun o kadar abuk sabuk modeli varken sony nin kaç modeli var zaten rekabetten de geri kalmamak adına bu kadar amiral gemisi çıkardı

• Herkes yerine yorum yapamam, ne düşündüklerini de bilemem fakat bana ve birçok kişiye göre 2500 liralık telefon alan adam onu ihtiyaçtan almıyordur. Çok merak ediyorum, 1000 liralık bir telefon ile 2500 liralık bir telefon arasında ''ihtiyaçları giderme'' bakımından ne fark olabilir ki? Tabii ki burada konu ihtiyaçlara yönelir fakat normal bir insanın telefondan ne gibi beklentisi olur o da merak konusu.
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    Siz cihazınızdan memnunsanız incelemeyi bekleminizin ne anlamı var İnceleme genelde almak isteyenlere yardımcı olmak için yapılır.Harika bir telefon almışsın keyfine bak bence
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Samsun s5 4k çekirdek Sony' ye göre daha fazla sıkıştırıp daha kalitesiz bir çekip yaptığı yazılıyor birçok yurt içi ve yurt dışı kaynakta.
    Bu konudaki yorumunuz nedir?
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    Aynen keyfine bakiyorum zaten. İnsan ama istiyor da yani çok iyi telefon harika telefon denmesini incelemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Nokia'da 1000 TL civarı telefon var hatta 650-700 TL civarı ikinci el temiz bir 1320 ile sıkıntı yaşamadan uzun süre idare edilebilinir.
  • wolferto bey Sony'nin kaç ürünü varken ? Sony M1, M2, C1, L, C Z1 Z2 TİPO CZ E1 E MİRO GO U S J SP T1 T2 SOLO Z ULTRA Z1 COMPACT. Yani kısacası ' şaka mı yapıyosunuz ?' Bilmeden konuşmayınız lütfen.

• Merzifonlu zengin bi iş adamı olsaydım Merzifone diye bir telefon yaptırırdım heralde :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.