Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S8, Nokia 3310 ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobilite'nin yeni bölümü her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Bu hafta Mobil Dünya Kongresi'nde kullandığımız telefonları değerlendiriyoruz. Nokia 3310, Huawei P10 ve Sony Xperia XZ Premium ile birlikte Samsung Galaxy S8 hakkında her şey. 

• İzlemeye değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia'nın bu kadar ses getirmesi aslında piyasanın yeniliğe aç olmasından kaynaklanıyor. Piyasa yeniliklere doydu ve biyere geldi bu yüzden insanlar farklı şeyler görmek istiyorlar. Aslın da Nokia'da ne yenilik getirebilir oda tartışılır. Zaman göstericek yalnız bu ilgili devam ettirecek hamleler yapamazlarsa işleri zor.

• Oh be rahatça izledik

S8'in bataryası cidden sıkıntı olacak. İşlemci ne kadar az enerji tuketirse tuketsin 5.8 inç ekrana 3000 mah pil günü zar zor çıkaracaktır. Bu paraların verildiği cihazlarda 4 saat ekran süresi yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 13 Mart 2017; 20:08:57 >

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • blackberry, nokia gibi simdi sizde duzene ayak uyduracaksiniz. yoksa yok olup gidersiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Xperia XZ Eylül ayında tanıtıldı 7 Ekim'de Türkiye'deydi.

Apple modası geçmiş özellikleri koymuyor demişsinizde suya dayanıklılık çift hoparlör gibi özellikleri "sanki sihirli" diye reklam yapan kim?

iPhone ile Android'i kıyaslamayın diyorsunuz siz neden kıyaslıyorsunuz?

Asus 2X Zoom'a wow deniyor G6'da geniş açılı çekince çamur atılıyor... Sanki Asus gerçek optik zoom yapıyor mercek hareket ettirip.

HDR içerik için sıkıntı muhabbeti yapılıyor konu XZ olunca G6da yok aynı konu... EEe bide G6'da izlediğin içerikler o ekran formatında kenarlar boş kalıyor ne anladın bahsetmeyi unuttunuz sanırım?

P10'un olayı ne bahsetmediniz kamera ok gerisi? En dolu paketmiş ya hani fuardaki?

• ekran niye gidip geliyor anlamış değilim, kamera kendi kendine geçiş efekt mi veriyor ne?

• sadece intro müziğinin kime ait olduğunu merak ediyorum. bilen varsa, yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

sadece intro müziğinin kime ait olduğunu merak ediyorum. bilen varsa, yazarsa memnun olurum

Neden bıçaklayacak mısın

Bu arada Mobilite çok iyi olur sadece Erdi yaparsa yada yanında dinleyici arada sorulan soran tarzda başka biride olabilir sektördeki objektif kalabilen bi kaç insandan biri bence.Bi dediği bi dediğni tutmayan insanlar iç bunaltıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 13 Mart 2017; 20:38:20 >

• yutub
    Eylül ayını bekleyin 4000 liraya iphone alın....

• Ne zaman mobilite bitse üzülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu foto X compact ile çekilmiş. X compact anakonusundan aldım
    Bilin istedim.
    Mobilite: Galaxy S8, Nokia 3310 ve dahası...
    -Corsair Vengeance Cl16 2x8GB - oc 3333Mhz
    -MLD M300 1TB SSD
    -Gameforce GF600W 80+ Bronz
    -HP 245 G9 = Ryzen 5 5625U
  • Youtube sevindirdi abone olup like attım teşekkürler dh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma bir program olmuş nedir bu iphone sevgisi bir telefon çok satıyor diye en iyisi o mu oluyor kamera desen en kötüsü ekran desen çağ dışı çözünürlük hala çok satıyor çünkü amerikalılar kendi malları varken başka ülkenin malını fazla almaz amerika satışlarıda apple a yetiyor zaten orda diğer ülkelere görede ucuz burdaki imsanların ise iphone alması tamamen özenti durumu sokaktaki adama diyosun dxo mark diye bir site var s7 nin kamerası daha iyi iphone a göre yok canım olurmu iphone ile samsungu mu karşılaştırıyosun diyorlar milletin yüzde doksanı böyle dh okuyan kaç kişi var burda bile apple seviciliği olması şaşırttı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

çok saçma bir program olmuş nedir bu iphone sevgisi bir telefon çok satıyor diye en iyisi o mu oluyor kamera desen en kötüsü ekran desen çağ dışı çözünürlük hala çok satıyor çünkü amerikalılar kendi malları varken başka ülkenin malını fazla almaz amerika satışlarıda apple a yetiyor zaten orda diğer ülkelere görede ucuz burdaki imsanların ise iphone alması tamamen özenti durumu sokaktaki adama diyosun dxo mark diye bir site var s7 nin kamerası daha iyi iphone a göre yok canım olurmu iphone ile samsungu mu karşılaştırıyosun diyorlar milletin yüzde doksanı böyle dh okuyan kaç kişi var burda bile apple seviciliği olması şaşırttı beni.

İyi de mesut abi iPhone herşeyiyle en iyisi demiyor ki? Bir realite var ortada bundan bahsediyor. Diyor ki Apple ne yapsa peynir ekmek. Onun için insanların başka markaları Applea tercih etmesi kolay olmuyor diyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.