|
Ucuz İSS ler asla kullanmayın daha öncede Comnet'ten darbe yedim şimdi de Mobilfree'den 3 5 fazla verip kaliteli İSS kullanalım. 21 Haziran'da aniden kesilen ev internetim için müşteri hizmetlerini aradığımda ilk başta lokal kutu hasarı olduğunu ve 10.07.2026 tarihine kadar çözüleceğini söylediler. Bu tarih geçince arızanın dağıtım kutusundan kaynaklandığını belirtip tarihi 30.07.2026'ya ertelediler. O tarih de geçtikten sonra bu kez kablo hasarı ve sistemsel sorun gerekçesiyle yine oyalandım. Son olarak ise "geniş çaplı kablo hasarı" bahanesiyle süreyi 01.09.2026 tarihine kadar uzattılar. Koca mahallede sadece benim internetim kesik; aynı bölgede Mobilfree kullanan tanıdıklarımda hiçbir problem yok. İşin en can sıkıcı tarafı, aradan neredeyse 2 ay geçmesine rağmen eve tek bir teknik ekip bile yönlendirilmemesi. Her aramamda "Ekipler meşgul", "Öncelik listesine aldık" gibi cevaplarla geçiştiriyorlar. Sokakta sürekli Türk Telekom araçları dolaşırken, 2026 yılında basit bir arıza için haftalardır tek bir yetkilinin bile gelmemesi bile bir işi beceremeyen beceriksiz bir firma olduğunu belli ediyor o yüzden bu firmayı kullanmayın destek falan beklemeyin beklentiniz olmasın.Bölgede geniş çaplı kablo hasarı falan diyorlar da benim mahallem ya da bulunduğum ilçede hiçbir yerde kesinti olmadığını çok iyi biliyorum.Kutu hasarı olsa acaba o kutuya bağlanan herkesin interneti kesilmesi gerekmez mi direkteki kutuya bağlanan diğer komşularda kesinti yok. Böyle bir sistem yok göremezsinizde internet 1 gün kesilse diğer İSS lerde ertesi gün TT ekipleri gelir ya da bir sorun olduğunda 2 ayda kimse gelip bakmaz mı bu nedir diye. Evin önünde mahallede her yerde TT araçları geziyor. Aynı Altyapı ve bağlantıyı 7 senedir aynı hat üzerinden kullanıyorum hayatımda ilk defa internet için destek talep ettim onlarda gelmiyor ne tesadüfki bu da mobilfree de iken oldu. Bugün Türk Telekom müdürlüğüne gittim iş listesinde olsa dedi en fazla 3 gün içinde kesinlikle giderlerdi dedi biz bir şey yapamayız abonemiz olmayınca dedi kısaca iş listesine falan aldıkları yok. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Ağustos 2026; 21:3:6 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

aynısını yaşadım. Efsanenet kullanıyordum 31.07 gece 01 de int gitti 1 2 gün sonra uygulamadan destek açtım, bakan yok, wp hattından yazdım neyse cevap yazan oldu 5 10 gün sonra gellir cevabı aldık, neyse bekledik 15 gün oldu 🤨 int yok, tekrar sordum gelen cevap "genel arıza var ağustos 31 e kadar sorunun ıslahı yapılacaktır"