Şimdi Ara

Mobile GTX 1050 Ti 'Error Code 43 ve nvlddmkm.sys' BSoD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Monster Marka i7 7700HQ ve başlıkta belirttiğim ekran kartına sahip dizustu bilgisayarımın VRAM besleme mosfetlerinden bir tanesi kısa devre olarak bilgisayarı açılmaz hale getirmişti sağ olsun 15-20 liralık MOSFET için anakart değişimi öneren firma teknik servisinin yerine hurda aynı model anakarttan MOSFET bulup değiştirdim. Cihaz şu an açılıyor, çalışıyor ve başlıkta belirttiğim sorundan başka herhangi bir problemi yok. Windows 10 clean install yaptım fakat driverı guncelleyemiyor "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA / nvlddmkm.sys" hatası alıyorum ayrıca error code 43'ten dolayı ekran kartımı hali hazırdaki driver ile de kullanamıyorum. Memtest86 ile 4 saatlik taramanın sonunda hiçbir sorun bulunamadı. Bilgisi olan forumdaşlarımız yardımcı olursa çok sevinirim.


    İyi Forumlar...


    MemTest86: https://drive.google.com/file/d/15g2uzOt7Cq9RBLI9-zQDV5AjFMSz0zgp

    MiniDump : https://drive.google.com/file/d/1Kk74vMOd3W8j9pMJXBu6BGHbrgZhT4GS

    Mobile GTX 1050 Ti "Error Code 43 ve nvlddmkm.sys" BSoD







  • display driver uninstaller ile tüm yüklü ekran kartı sürücü kalıntılarını kaldırın ve yeniden yüklemeye çalışın yapabiliyorsanız temiz kurulum yapın

  • windows temiz kurulum yaptığımı belrttim mesajımda hocam, yeni driver kurulurken yine mesajımda belirttiğim hataları alıyorum. DDU ile birçok kez denedim. İlginiz için teşekkurler..

  • şimdi bir nokta arıza yaptığında sadece tek parcada arıza oluşmayabilir ki sizinkinde de ayni sorun olmuş. başka bir komponenttede arızanız mevcut. anakartı degisime gönderin bence.

  • Çözebildiniz mi sorunu? Buna benzer hataya sahip bir bilgisayar geçti elime de donanımsal sorun gibi duruyor. Bilgisayarın geri yükleme kısmını kullandım, kod 43 deyip donanım başlamıyor. Kendim sıfır format attım, onda da aynı sıkıntı var ve sürücü yüklemeye kalktığım anda mavi ekran çıkıyor.

  • Vram arizasi olabilir ancak 1050ti cipler cabuk bozuluyor dendi yerel bir teknik serviste, gecenlerde biraktim haber bekliyorum sonucla alakali

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctortac kullanıcısına yanıt

    1050 idi benim baktığım cihaz. İşlemci 8750h idi. 8750h'yi ince kasaya koyup soğutamayınca oluyor böyle şeyler. Bir de 2 yıl garanti veriyorlar, onu geçti mi süre kullanıcı uğraşıp duruyor. Çözülür umarım sorununuz.

  • Tesekkurler hocam, sizinde cozulur umarim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.