Şimdi Ara

Mobilde cok fazla reklam var yeter artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her 3 tiklayista bir reklam aciliyor reklami gece basiyorum bilgisayara yapin yapicaksaniz bu kadar fazla bosu bosuna internetim gidiyor zamanim gidiyor icim bulaniyor artik.telefon surumunda bilgisayardan daha cok reklam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla mobilden girmez oldum artık o kadar reklam çıkıyor ki. Mobile de bi reklam engelleyici yapsalar da kullansak
    Sayfayı yeniliyorum reklam sayfası geliyor, yanlış yere giriyorum geriye basarak geri gidiyorum o sıra bile reklam giriyor yuh artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Valla mobilden girmez oldum artık o kadar reklam çıkıyor ki. Mobile de bi reklam engelleyici yapsalar da kullansak
    Sayfayı yeniliyorum reklam sayfası geliyor, yanlış yere giriyorum geriye basarak geri gidiyorum o sıra bile reklam giriyor yuh artık

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Valla mobilden girmez oldum artık o kadar reklam çıkıyor ki. Mobile de bi reklam engelleyici yapsalar da kullansak

Aynen geriye nasıl reklam koymuşlar anlamadım

• Şu 3 günlük dünyada parayla alınabilecek bir program varsa o da AdbIock'tur.

Yapandan allah razı olsun bu program sayesinde akli dengemizi yitirmeden internette gezebiliyoruz.

Bir de AdbIock kullanınca lütfen kapatın diye ağlayan siteler türedi.Alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi

Adblock sen ne güzel bir şeysin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 28 Ağustos 2017; 18:9:38 >
  • Telefona Opera mini indir içinde Reklamı engelleyici var

Mobilde 4 reklam engelliyor her sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 28 Ağustos 2017; 18:12:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cm browser ****er iyi çalışıyor dhde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.