Şimdi Ara

mobil/web programlama ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LİSE 2. SINIFTAYIM VE OKULDA VB.NET C# VE MSSQL DERSLERİ GÖRMEKTEYİZ. BEN EKSTRA OLARAK JAVA ORACLE VE ANDROİD PROGRAMLAMADA DA KENDİMİ GELİŞTİRSEM NE DERECE OLUMLU OLUR FİKİRLERİNİZ NEDİR BU KONUDA?

VE ÖNEMLİ BİR SORUM DAHA WEB PROGRAMLAMADA JAVAYI MI (JSP-JSF) YOKSA ASP.NET VEYA PHP Yİ Mİ TERCİH ETMELİYİM ŞU AN HER DİLİ ÖĞRENEBİLME İMKANIM VE ZEKAMIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
    ZATEN TEMELİ QBASİC VE VB.NET İLE ALDIM SAYILIR

LİNUX MU WİNDOWS MU DİYE BİR SORU SORSAM? BİRKAÇ CÜMLEYLE CEVAPLARSANIZ BU SORUYU DA SEVİNİRİM.
    ŞU AN KARAR AŞAMASINDAYIM TÜM SORULARIMI YAZA KADAR NET BİR ŞEKİLDE CEVAPLANDIRIP ÇALIŞMALARIMA BAŞLAYACAĞIM. ŞU AN ÇOK SIKI BİR ŞEKİLDE DERSLERİME ÇALIŞMAYA BAŞLADIM ÇÜNKÜ. MALUM LYS YAKLAŞIYOR 2SENE KALDI

• Gördüğün dersler ilerlemek için yeterli gibi geldi birçok yüzeysel dil öğrenmek yerine birini olabildiğince ilerlet sonra rahatça öğrenirsin zaten.
    JSP olayını ben de merak ediyorum php ve asp.net varken tercih edilir mi nedir + sı - si
  • masaüstü yazılım için gördüğün dersler .NET platformu bu konuda uzmanlaşırsan zaten web konusunda ASP.NET ile sorunun olmaz
  • valla hiç yalanım yok öss ye çalış . hemde direk bu işleri bırak da öss ye çalış. sınavı kazan , üniversitede çok vaktin olur. ilgili bir üniversite bitiremezsen zaten bilginin ve oğrendiklerinin hiçbir önemi olmaz.
  • Hepsini unut C ve Php'ye yönel.
  • Windows
    PHP

(merakın varsa bir Linux dagıtımı da kur tabi baska bir bilgisayara)

her dille mobil site yapabilirsin dogru anladıysam sorunu, sadece cıktıyı formatlamak ve isaretlemek icin normal sayfalara gore birtakım nuanslar var bunlara goz atarsan mobil olarak sorunsuz goruntulenen siteler yapabilirsin.
    yok eger iphone uygulaması gelistirmek istiyorum ben diyorsan, cesitli paralı veya bedava framework ler mevcut

java, oracle gibi teknolojiler tabiki gelismis ve bilene para kazandıran teknolojiler.
    ama php kadar is alanı, proje fazlalıgı sunmuyor, sadece java ile gerceklestirilen projeler daha komplike/pahalı oluyor.
    ama o projeleri gerceklestirecek çarkın icinde olamassan java bilmenin, oracle database kullanmanın bi anlamı olmaz, bu yüzden riske etme ve php ile ilerle derim
  • oracle bir veri tabanı değil kariyer seçimidir. Bu yüzden oracle ve java bil zaten geriye kalan tüm veri tabanları çocuk oyuncağı gelir. Java bildikten sonrada diğer dillerin sadece syntaxine alışman gerekir. OOP bilmek önemli yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini umut php ve mysql öğren, kendine bir fikir bul ve gerçekleştir.. Lise 3 üm ve tam 3 sene önce bu kararı vermiştim. Hem de okul ile falan alâkasız. Yani meslek lisesi falan değilim. Anadolu öğretmendeyim.. Yani bireysel tercih. Ve aklımda çok deli fikirler var. Bir yandan da ileri php öğrenmeye çalışıyorum. Istersen pm at konuşalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.